Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL pentru 2017! E cel mai bun an pentru VĂRSĂTOR

Remus Ionescu a făcut horoscopul pentru anul 2017

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2017. Sperante mari pentru Varsatori la inceputul anului 2017, dar nu isi permit sa se bucure pana cand nu vad primele semne ca lucrurile se indreapta in directia dorita.
Un an in buna masura norocos. Reapar in viata lor la momentul potrivit oameni care le pot fi de folos intr-un fel oarecare: prin pozitia lor, prin influenta, prin cunostinte (persoane) sau prin sfaturi, experienta lor de viata. Un an excelent pentru tineri, caci pot beneficia de simpatia, de atitudinea binevoitoare a unor ''batrani'' din domeniul lor de activitate, care le pot oferi o directie solida de evolutie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2017. O luna ianuarie in care au tendinta sa cheltuiasca mai mult decat isi pot permite, cu gandul poate ca vor face economii mai tarziu ori ca vor scoate un oarece profit din investitiile facute acum. Si chiar se poate intampla acest lucru, sa isi recupereze intr-un interval rapid investitia, ori sa afle ca intre timp a crescut pretul, valoarea serviciilor sau bunurilor achizitionate.
O perioada excelenta pentru studenti, masteranzi incepe in 21 ianuarie. A doua jumatate a sesiunii de examene ii prinde inntr-o excelenta forma intelectuala si fizica, capabili sa asimileze rapid si sa obtina rezultate bune. Cei interesati de obtinerea unor burse, de studii universitare sau postuniversitare in centre de prestigiu din strainatate nu ar trebui sa piarda acest an remarcabil, sa faca demersurile necesare si sa astepte cu incredere raspunsul.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2017. Deschidere spirituala, efervescenta mai ales pentru cei aflati inainte de maturitatea deplina; vor face un slalom intre scoli de gandire, doctrine, filosofii, curente, isi vor acoperi goluri din cunoastere.
Preocupare pentru excursii si concedii in locuri in care accentul nu cade atat pe distractie sau odihna cat pe istoriile aflate, monumentele vazute, lucrurile aflate la fata locului, chiar carti, documentatii ce le faciliteaza intelegerea unor lucruri, fapte, evenimente din trecut.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2017. Este important de facut o atentionare: risc crescut de accidente de circulatie in perioada 24 februarie – 2 martie, cu un varf in weekendul din 25 – 26 februarie. Lucru valabil si in perioada 24 – 29 martie. Sunt de neacceptat graba, imprudenta, neatentia in intervalele mentionate.
Luna mai ii arata pe celibatari profund preocupati de intemeierea unei familii. Daca nu exista deja o relatie, macar de stransa prietenie, vara ce urmeaza le va aduce cu siguranta o intalnire ce poate fi pe gustul lor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2017.
Prima jumatate a lunii octombrie ii poate face sa ofere un ajutor financiar, un ''imprumut'' pe care sunt aproape convinsi ca nu il vor revedea, din considerente umanitare, religioase ori de constiinta.

HOROSCOP VĂRSĂTOR 2017. Schimbari dinamice, neasteptate in plan profesional, in statutul social incepand din a doua jumatate a lunii octombrie. Se pune pret pe cunostintele acumulate, diplomele si certificarile obtinute recent sau poate doar li se acorda incredere pe o perioada limitata, in lipsa unei persoane potrivite acelui post. Va conta o relatie mai veche cu o persoana in varsta; cuvantul sau recomandarile acesteia vor fi hotaratoare. Oricum, o sansa pe care se pare ca o vor valorifica pe deplin. Se vor adapta destul de repede noii situatii, vor lua decizii destul de importante inca din primele zile si saptamani prin care ii vor convinge pe cei care le-au acordat increderea ca au facut o alegere buna.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro