Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL pentru 2017. Racii fac eforturi mari pentru a-şi vedea visul cu ochii

Remus Ionescu a făcut Horoscopul pentru 2017

2017 este un an important pentru nativii zodiei Rac, in care adancesc, consolideaza, asimileaza schimbari intervenite in viata lor inca din septembrie trecut (mutare in casa noua, in alt oras, promovare profesionala, iesire la pensie, separare de parinti din motive obiective etc.).


Horoscopul pe 2017 spune că pentru raci începutul de an este cu preocupari in plan partenerial. Vor realiza in ce masura sunt compatibili cu o persoana intalnita incepand cu jumatatea lunii noiembrie 2016. In cupluri sudate, pana in primele zile ale lui februarie pot fi puse in discutie lucruri care au ajuns sa fie luate drept firesti de catre partenerul de viata, dar care ii nemultumesc pe Raci, legate de activitati gospodaresti, impartirea sarcinilor din casa. Poate sunt obositi, poate programul de munca este aglomerat, poate simt ca acum este momentul sa pese pe acceleratie la locul de munca in vederea unei promovari, oricum au nevoie de un sprijin din partea tovarasului de viata. Daca nu il primesc, se aduna ''bile negre'' ce pot fi decontate in anii care vin.
HOROSCOP RAC 2017. Racii se asteapta in 2017 la aprecieri, recompense, diverse forme de apreciere pentru eforturile lor sustinute de la locul de munca din ultimele luni si ani. Daca acestea intarzie sa apara, vor lua in considerare posibilitatea schimbarii locului de munca in viitorul nu prea indepartat, dupa ce vor fi dus la bun sfarsit un proiect, o sarcina, dupa ce bifeaza o realizare pe care si-o pot trece in CV.
Desi reticenti in general la schimbari majore, iau in calcul (in special la inceputul anului, dar si in septembrie-octombrie) o activitate, o firma, un domeniu diferite in mare masura de situatia actuala. Isi doresc o activitate care sa le ofere mai mult timp de refacere, poate care sa ii scape de un anumit gen de solicitari ce contribuie la inrautatirea starii de sanatate. Au depus eforturi mari in ultimul an si jumatate, socotesc ca si-au facut un stagiu de ucenicie, de invatare practica si ca pot trece la un alt nivel.
HOROSCOP RAC 2017. Din 5 iunie si pana pe 20 iulie, Marte traverseaza semnul lor zodiacal. Nu mai reusesc sa tina in in ei eventuale nemultumiri, socotesc ca a sosit momentul sa puna lucrurile la punct mai ales in ceea ce priveste relatia de cuplu, cu parintii (dupa caz si varsta) ori cu copiii lor: program pentru vara, cu activitati gospodaresti sau sportive, creative, sa nu treaca timpul degeaba.
Dorinta sau nevoia unei case mai mari, ori schimbari semnificative in locuinta in ceea ce priveste confortul, ii poate face (in special in perioada verii) sa se indrepte spre o pozitie profesionala mai bine platita, ce le poate oferi eventual alte sanse pentru un credit imobiliar.
HOROSCOP RAC 2017. Un an in care trebuie sa acorde atentie sanatatii si mai ales conditiilor de lucru (program, conditii, postura, mediu toxic etc.). Conteaza mult pentru ei suportul emotional pe care il primesc din partea parintilor, partenerului de viata, prietenilor de suflet.
Ambitii serioase pentru ei: sunt dispusi sa faca eforturi sustinute, sa renunte la multe bucurii, cu conditia sa stie ca intr-un final vor ajunge sa isi vada un vis implinit, sa obtina o distinctie, o diploma, o categorie si, nu in ultimul rand, sa ii stie pe ai lor linistiti, fara probleme.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro