Remus Ionescu a făcut HOROSCOPUL pentru 2017. Schimbări majore pentru Tauri

Remus Ionescu a făcut horoscopul pentru anul 2017

HOROSCOP TAUR 2017. Desi nu par a fi favoritii zodiacului in acest an, taurii au în 2017 la dispozitie suficiente resurse sufletesti, emotionale pentru a-si pregati in liniste, in tacere o lansare, o relansare, aparitia unui moment favorabil.
Este important insa inceputul de an pentru cei din zodia taur, caci acum isi pot lamuri niste dileme, probleme de natura legala, morala. De asemenea, isi fac planuri pe termen mai lung, alegeri legate de studii superioare, posibila plecare in strainatate la munca sau pentru studii, specializare. Pot beneficia (toata luna ianuarie) de sprijinul, informatiile, bunavointa unor prieteni, rude aflate deja acolo, acomodate sau cunoscatoare a situatiei locale. De asemenea, ar putea juca un rol important in alegerile lor oameni de alta nationalitate cunoscuti de-a lungul timpului cu ocazia unor schimburi de experienta, conferinte, congrese etc.

HOROSCOP TAUR 2017. Si daca nu vor avea acum motivatia necesara unei schimbari de o asemenea amploare sau incredere, lucrurile se pot schimba radical incepand din 10 martie, o data cu intrarea lui Marte in semnul lor. Poate ei vor fi aceia care vor apela, intreba si, din fericire, mai pot gasi usi deschise, inimi binevoitoare.


HOROSCOP TAUR 2017. Horoscopul pentru Tauri in 2017 spune că aceştia sunt puternic motivati in alegerile lor de situatia financiara concreta (credite, rate, imprumuturi pe care le-au acordat mai demult si inca nu le-au fost restituite). Din acest punct de vedere, Saturn (pana in decembrie 2017) nu pare a fi de partea lor si tocmai de aceea pot alege, pentru o perioada, o munca mai bine platita in strainatate.


HOROSCOP TAUR 2017. O proba de tarie, de caracter pentru ei prezenta planetelor (Marte, Soare, Mercur, Venus pe intervale diferite) din 28 ianuarie si pana pe 20 aprilie. Tocmai de aceea este importanta pentru ei luna ianuarie, in care isi clarifica situatii, scopuri, optiuni. Vor sti ce sa faca pe mai departe si greu se vor abate de la planurile lor. In acelasi timp, aceasta este si o perioada de fragilitate fizica, a sanatatii chiar.

HOROSCOP TAUR 2017.Tulburari nu de mare amploare, care ii pun insa pe ganduri. Ajutorul vine din partea lui Jupiter, alaturi de ei din acest punct de vedere pana in octombrie: remedii din natura, o respingere fireasca a exceselor si o inclinatie spre ordine, spre intelepciunea firii.
In schimb, vesti bune in primele luni ale anului in ceea ce priveste gasirea unui post potrivit competentelor si calitatilor lor; poate chiar ceva peste experienta de munca acumulata pana acum, o perioada de proba, de adaptare in care li se acorda credit.
Incepand cu 29 aprilie, incepe o perioada favorabila strangerii legaturilor cu familia pentru zodia taur, cu rude de la drum, rezolvarii poate a unor situatii litigioase legate de drepturi, mosteniri, impartiri de bunuri. Dorinta sa se aseze la casa lor (la propriu sau la figurat), mai ales in perioada din preajma aniversarii lor.


HOROSCOP TAUR 2017. Intrarea lui Jupiter in Scorpion in 10 octombrie ii readuce ''in carti'', in atentia celorlalti: vor fi competitori demni de luat in seama, parteneri doriti, apreciati. O sansa remarcabila pentru cei singuri sau care doresc sa isi refaca viata sentimentala, familia. Isi pot gasi acum un partener pe potriva dorintelor lor sau incepe sa le dea atentie cineva la care visau dar pana acum i-a tinut la distanta.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro