Te gândeşti să te căsătoreşti? Vezi ce spun astrele

Te gandesti sa te casatoresti? Vezi ce spun astrele © yve.ro

Ai gânduri de căsătorie dar în acelaşi timp te cam sperie acest pas. Este momentul să nu mai cauţi răspunsuri peste tot, fiindcă astrele te vor îndruma spre alegerile corecte. Capricornii au parte de momente tensionate în noaptea nunţii, Peştii ar trebui să facă puţină presiune asupra partenerului şi Balanţa descoperă iubiri neterminate din trecut.

Berbec: 21 martie – 20 aprilie

De ceva vreme încolţeşte în mintea ta dorinţa de a te căsători, dar partenerul de viaţă nu dă nici un semn în acest sens. Este bine să nu grăbeşti lucrurile şi să aştepţi să ia singur decizia de a-ţi oferi inelul de logodnă. Cu siguranţă bucuria va fi mai mare şi vei trăi mai intens momentul în sine. Ai tendinţa de a face ca totul să aibă loc atunci când îţi doreşti tu. Mai lasă-te condusă uneori.

Taur: 21 aprilie – 20 mai

Ai început să faci un plan de nunta împreună cu partenerul de viaţă, însă, de ceva timp, lucrurile nu mai merg atât de bine între voi. Simţi că nimic nu mai are sens şi că totul se va termina curând. Nu renunţa la gândul de a te căsători, dar ar fi de dorit să ai o discuţie cu cel de lângă tine şi să clarificaţi puţin lucrurile între voi. E de înţeles că emoţiile vă copleşesc şi că traversaţi o perioadă mai stresantă.

Citeste articolul complet pe horoscop YVE.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro