Trei zodii care te vor scoate mereu din minți. Se joacă cu mintea ta

Trei zodii care te vor scoate mereu din minți © Arhiva

Printrele cele douăsprezece zodii există și semne zodiacale care nu vor nimic de la tine, însă mereu vor reuși să te scoată din minți. Așa că ai mare grijă când ești în preajma lor.

1. VĂRSĂTOR

Este zodia care câștigă detașat această categorie. Este dificilă și nu te poți înțelege absolut deloc cu ea. Vei aștepta să îți dea un răspuns, însă nu îl vei primi niciodată pentru că Vărsătorul nu oferă niciodată nimic, nimănui. Te va ignora la nesfârșit, ba chiar va reuși să te scoată din minți. Nu te baza pe el și nu îl lăsa să își strice starea ta de bine.

2. PEȚTI

Sunt maeștri ai manipulării, nu au resentimente atunci când se joacă zi de zi, minut de minut cu emoțiile tale. Iar atunci când observă că ești la pământ și că ești distrus, vor întreba dacă ai nevoie de ajutor. Doar ca să îți bată joc încă o dată de tine. Este unul dintre cele mai egoiste semne zodiacale.

3. BALANȚĂ

Balanță este cea mai mincinoasă zodie. Minte ca să iși salveze pielea și să se salveze din toate situațiile dificile. Nu își asumă responsabilitatea pentru ceea ce fac și îi ignoră pe cei din jur dacă încearcă să o tragă la răspundere.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro