Trei zodii de femei care nu pot trăi fără amant

Trei zodii de femei care nu pot trăi fără amant © arhiva

Dacă unele femei sunt mai dornice de aventură față de altele, asta se datorează doar zodiilor lor. Următorii trei nativi se împart de fiecare dată între doi bărbați.

Berbec

Femeie născute în această zodie preferă foarte mult aventura, deoarece se plictisesc destul de rapid de bărbatul lângă care acestea sunt. Vor mereu ceva nou și nu concep ideea de a avea un singur bărbat în viața lor. Niciodata femeile din zodia berbec nu refuză posibilitatea de a avea un amant, ci din contră, acestora li se pare o idee chiar interesantă. 

Leu

Femeie din această zodie se simt speciale de fiecare dată și sunt conștiente că sunt foarte frumoase și provocatoare. Aceste zodii adoră să fie în centrul atenției, iar bărbații le dau mereu roată, dat fiind faptul că le e destul de ușor să fie cu doi masculi în același timp. Nu vor spune niciodată nu unui amant pentru că adoră să fie admirate peste măsură. 

Vărsător 

Aceste femei sunt mereu în căutarea bărbatului perfect, iar din acest motiv încearcă să experimente cât mai mult până o să-l găsească pe cel potrivit. Aceasta consideră că un amant îi oferă o viață mult mai palpitantă, iar ea acceptă cu zâmbetul pe buze oricând o relație extraconjugală. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro