Homepage » Horoscop » Tu ştii ce zodie eşti în horoscopul indian? Uite care sunt principalele caracteristici

Tu ştii ce zodie eşti în horoscopul indian? Uite care sunt principalele caracteristici

Publicat pe 11.03.2016 la 11:17 Actualizat pe 11.03.2016 la 11:23

Zodiacul indian este un unul decadal. Anul calendaristic este împărțit în 36 perioade de câte (aproximativ) 10 zile. Fiecare dintre cele 36 zodii ale zodiacului indian poate fi pusă în corespondența cu câte o decadă (a treia parte) dintr-o zodie europeană, scrie site-ul Eastrolog.ro.

Zodiacul indian este un unul decadal. Anul calendaristic este împărțit în 36 perioade de câte (aproximativ) 10 zile. Fiecare dintre cele 36 zodii ale zodiacului indian poate fi pusă în corespondența cu câte o decadă (a treia parte) dintr-o zodie europeană, scrie site-ul Eastrolog.ro.

Tabelul de mai jos cuprinde semnele zodiacului indian și corespondența lor cu semnele zodiacului clasic, în ordinea decadelor:

Nativul zodiei Toporisca din zodiacul indian are o fire energica si sociabila. Este harnic, perseverent si încrezator în propriile forte.

Nativul zodiei Foc din zodiacul indian are o fire sensibilã si apreciaza arta si frumosul în general. Are el însusi veleitati artistice si un deosebit simt al umorului.

Nativul din zodia Fir este o persoana serioasa si constiincioasa, pe care te poti baza într-un parteneriat.

Nativul din zodia Vier stie sa se faca placut celor din jur, mai ales prin comportamentul sarmant si vorba dulce, dar ajutat si de fizicul sau armonios.

Nativul din zodia Caine
este un partener de afaceri pe care te poti baza, dar are un al saselea simt cu care "miroase" orice încercare de înselatorie. Are si un simt etic foarte bine dezvoltat si pretinde sa i se acorde laudele si recompensele pe care le merita.

Nativul zodiei Fecioara din zodiacul indian este foarte exigent din fire, mereu nemultumit de sine. Aceeasi exigenta o manifesta si fata de cei din jur, care nu îi înghit foarte usor spiritul critic.

Nativul zodiei Balanta din zodiacul indian are un deosebit simt al dreptatii si echitatii. Pentru el, moralitatea este pe primul plan. Fiecare cuvânt si fiecare gest sunt îndelung chibzuite, cu grija de a nu jigni pe nimeni, de a nu face nimic incorect fata de cei din jur.

Nativul zodiei Delfin
din zodiacul indian este o persoana foarte activa si hotarâta. Oricât de mari ar fi riscurile unei actiuni, el nu va ezita sa si le asume, pentru ca îi plac tocmai senzatiile tari pe care le traieste pe muchie de cutit.

Nativul zodiei Pustnic din zodiacul indian are o personalitate puternica. Datorita firii sale rebele, ajunge adesea sa se auto-izoleze. Are o inteligenta ascutita si o deosebita sete de cunoastere.

Nativul zodiei Funie din zodiacul indian este o fire puternica si generoasa. Este inteligent si abil si gaseste întotdeauna solutii la problemele sale si ale celor din jur, pe care nu ezita sa îi ajute.

Nativul zodiei Vultur din zodiacul indian este un om puternic si perseverent. Este dinamic si hotarât si nu-i place sa lase nimic neterminat. Este constient de valoarea sa si reuseste întotdeauna sa obtina ceea ce i se cuvine.

Nativul zodiei Perla din zodiacul indian este o fire sensibila sub o aparenta de duritate. Are mare nevoie de tandrete si ocrotire, dar, stiindu-se vulnerabil, îsi construieste o imagine de om puternic, sigur pe sine.

Nativul zodiei Cal
din zodiacul indian este o persoana sociabila si spirituala. Va fi mereu înconjurat de prieteni, pe care îî atrage prin firea sa vesela, dar va ramane mereu o individualitate, nu un om din multime.

Nativul zodiei Capra din zodiacul indian este un optimist convins si, de regula, este o persoana energica si temperamentala.

Nativul zodiei Phoenix din zodiacul indian este o persoana foarte agreabila, pe care o simpatizeaza toata lumea. Este însa si un om de caracter, care nu abuzeaza de bunavointa celorlalti ci, dimpotriva, se arata atent si întelegator, un bun ascultator si sfatuitor.

Nativul zodiei Sarpe din zodiacul indian se ghideaza în viata dupa dictonul "traieste clipa". Este o fire impulsiva si extremista. Pentru el nu exista decât "aici" si "acum". Nu se gândeste la consecintele faptelor sale si nu învata din experienta.

Nativul zodiei Vanator din zodiacul indian este o persoana autoritara sub o aparenta de jovialitate. Este un bun organizator si are un simt înnascut al afacerilor. Îsi atinge aproape întotdeauna scopurile propuse.

Nativul zodiei Pana din zodiacul indian stapâneste mestesugul cuvintelor. Vorbeste si scrie cu mult farmec si stie sa fie foarte convingator.

Nativul zodiei Uliu din zodiacul indian este o persoana detasata, care - la fel ca pasarea al carei nume îl poarta zodia - planeaza la mare altitudine deasupra tuturor, ceea ce îi asigura o vedere de ansamblu asupra tuturor lucrurilor si o mai mare obiectivitate.

Nativul zodiei Turn
din zodiacul indian este o persoana linistita, amabila si politicoasa. De asemenea, se bucura de o deosebita sensibilitate artistica si are gusturi rafinate.

Nativul zodiei Scoica
din zodiacul indian este o persoana retrasa si demna, ce radiaza întelepciune. Are capacitatea de a trage învataminte din tot ce traieste, dar si din experienta altora. Stie sa asculte si reuseste sa dea sfaturi întelepte, dar are grija sa nu dezvaluie nimic despre sine.

Nativul zodiei Lotus
din zodiacul indian este o fire optimista si reuseste întotdeauna sa se faca agreat de cei din jur. În plus, stie sa fie generos si sa sara în ajutorul celor aflati în dificultate.

Nativul zodiei Caleasca din zodiacul indian este o persoana extrem de activa, mereu în miscare, mereu în cautare de experiente noi. Este curajos si îi place sa fie deschizator de drumuri. Nu este foarte cumpatat, ci adesea prefera "totul sau nimic".

Nativul zodiei Corabie din zodiacul indian are o statura impozanta si o fire destul de greu de patruns. În general, evita sa se implice emotional, iar atunci când interesele sale o cer, nu are scrupule.

Nativul zodiei Birjar din zodiacul indian are o fire voluntara si un spirit cercetator. Sare usor de la o idee la alta, îsi schimba meseria frecvent, este destul de inconsecvent în opinii si atitudini, îi plac începuturile.

Nativul zodiei Elefant din zodiacul indian este o persoana linistita si asezata, rabdatoare si perseverenta. Oricâte dificultati ar întâmpina, reuseste întotdeauna sa-si atinga scopurile.

Nativul zodiei Diamant
din zodiacul indian este stralucitor în societate si suficient de orgolios încât sa considere ca i se cuvine admiratia neconditionata a celor din jur. Cu toata siguranta de sine pe care o afiseaza, este foarte sensibil la complimente si maguliri. Tocmai acesta este punctul slab de care unii pot profita pentru a-l manipula.

Nativul zodiei Testoasa din zodiacul indian este timid si are o fire sensibila. Ori de câte ori crede ca este în pericol, se retrage în carapacea sa, din care va iesi cu greu, doar când se va simti în siguranta. Adesea devine dependent de alta persoana, pe a carei protectie se bazeaza.

Nativul zodiei Urs
din zodiacul indian este prietenos si generos, gata sa le dea prietenilor si camasa de pe el. Este un entuziast, uneori aproape naiv sau copilaros. Tot ca un copil, îsi doreste imediat orice "jucarie noua".

Nativul zodiei Rândunica din zodiacul indian nu îsi doreste decât o viata tihnita, fara aventuri si surprize. Este o persoana ordonata, riguroasa si calma.

Nativul zodiei Maimuta din zodiacul indian are o minte agera si combinativa. Îi place sa urzeasca în taina planuri complexe, pe care apoi le pune în practica la fel de discret.

Nativul zodiei Leu
din zodiacul indian este puternic si de neînduplecat - la fel ca regele animalelor, care patroneaza zodia. Îsi cauta mereu un adversar pe masura si stie sa se lupte corect, dar fara îndurare. Când nu are cu cine sa îsi masoare fortele, este nemultumit si... se învârte ca un leu în cusca.

Nativul zodiei Metal din zodiacul indian este dur si rece, exact ca elementul care patroneaza zodia. Este, însa, o persoana foarte inteligenta, care stie sa fie sociabila, temperându-si duritatea.

Nativul zodiei Arcas din zodiacul indian este un visator si traieste într-o lume a lui, imaginara. Este introvertit si evita anturajele zgomotoase, preferând solitudinea si linistea.

Nativul zodiei Apa
din zodiacul indian este temerar si deosebit de orgolios. Îsi propune obiective ambitioase, pe care le urmareste cu perseverenta. Încapatânarea sa ar putea fi enervanta pentru cei din jur daca nativul din zodia Apa nu ar fi atât de ingenios si de plin de optimism.

Nativul zodiei Yoghin
din zodiacul indian este un meditativ, un idealist. Tacut si retras, dispretuieste latura materiala a vietii si este preocupat de evolutia spirituala. Este uneori greu de înteles si pare ca nu are un scop în viata.

Sursă foto Eastrolog.ro

Citeşte şi

Horoscopul iubirii pentru fiecare semn din zodiacul Indian! Ce te aşteaptă în 2015

Top trei zodii sterile! Se vor ruga cu cerul şi cu Pământul să devină mame

E.V

În articolul
Tu ştii ce zodie eşti în horoscopul indian? Uite care sunt principalele caracteristici
:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp
Știri
Când se mărită Anda Adam! Vedeta a anunțat data! Ce video emoționant a postat
Showbiz intern • la 21:42
Când se mărită Anda Adam! Vedeta a anunțat data! Ce video emoționant a postat
  • Anda Adam și soțul ei se căsătoresc în această vară
  • Ce videoclip emoționant a postat artista
Prodanca. Punct și de la capăt. Cum a încercat Anamaria Prodan să își convingă fiul să își schimbe stilul vestimentar: „Se uită lumea la mine”. Bebeto nu a părut prea încântat
Emisiuni TV • la 21:12
Prodanca. Punct și de la capăt. Cum a încercat Anamaria Prodan să își convingă fiul să își schimbe stilul vestimentar: „Se uită lumea la mine”. Bebeto nu a părut prea încântat
  • Cum a încercat Anamaria Prodan să își convingă fiul să își schimbe stilul vestimentar
  • Bebeto nu a părut prea încântat
Visul românesc - Succes american. Povestea familiei Tăut, devenită milionară în Chicago. Cei doi au lăsat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean în urmă cu 10 ani
Emisiuni TV • la 19:33
Visul românesc - Succes american. Povestea familiei Tăut, devenită milionară în Chicago. Cei doi au lăsat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean în urmă cu 10 ani
  • Povestea familiei Tăut, devenită milionară în Chicago
  • Cei doi au lăsat viața din Cluj și s-au mutat peste Ocean în urmă cu 10 ani
Două zodii protejate de Univers în luna iunie. Nativii vor fi cu adevărat fericiți
Horoscop • la 19:08
Două zodii protejate de Univers în luna iunie. Nativii vor fi cu adevărat fericiți
  • Două zodii protejate de Univers în luna iunie
  • Nativii vor fi cu adevărat fericiți
Încă o provocare de pe TikTok face victime în rândul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, după ce a acceptat „One Chip Challenge”
Stiri internationale • la 18:32
Încă o provocare de pe TikTok face victime în rândul adolescenților. Un copil de 14 ani a murit, după ce a acceptat „One Chip Challenge”
  • Încă o provocare de pe TikTok face victime în rândul adolescenților
  • Un copil de 14 ani a murit, după ce a acceptat „One Chip Challenge”
Vacanță de vedetă. Care este destinația de vacanță preferată de Adina Buzatu. Motivul pentru care nu a apelat niciodată la agenții de turism
Emisiuni TV • la 17:51
Vacanță de vedetă. Care este destinația de vacanță preferată de Adina Buzatu. Motivul pentru care nu a apelat niciodată la agenții de turism
  • Care este destinația de vacanță preferată de Adina Buzatu
  • Motivul pentru care nu a apelat niciodată la agenții de turism
Vezi toate știrile noi
Recomandări
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
recomandare pe observatornews.ro
"Mykonos" de Spania impune programe de vizită în oraş. Localnicii sunt exasperaţi de turiştii care "intră în case, iau lucruri şi se caţără pe balcoane"
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
recomandare pe as.ro
Cât de frumoasă e, la 44 de ani, fosta iubită a lui Adrian Mutu, dispărută din viaţa publică! A trecut printr-un divorţ dureros!
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Romania TV
Doamne ferește! Ce tragedie! A murit Marian Stan!
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Romania TV
Este jale mare în clanul Corduneanu. Ce face Beleaua Adrian după moartea liderului
Horoscop 19 mai 2024. Taurilor le dau bătăi de cap sentimentele intense, Vărsătorii își lărgesc orizonturile
recomandare pe antena3.ro
Horoscop 19 mai 2024. Taurilor le dau bătăi de cap sentimentele intense, Vărsătorii își lărgesc orizonturile
Cum se prepară cel mai bun gem de căpșuni. Secrete și trucuri știute de gospodinele cu experiență
recomandare pe antena3.ro
Cum se prepară cel mai bun gem de căpșuni. Secrete și trucuri știute de gospodinele cu experiență
Afacerea de succes a unui român care cultivă planta ce l-a uimit pe Regele Charles. "Poate fi consumată ca atare sau făcută compot, gem, sos pentru mâncare"
recomandare pe antena3.ro
Afacerea de succes a unui român care cultivă planta ce l-a uimit pe Regele Charles. "Poate fi consumată ca atare sau făcută compot, gem, sos pentru mâncare"
Nicoleta Luciu, prinsă în fapt după anunțul despre DIVORȚ! A arătat TOT când credea că nu o vede nimeni
recomandare pe playtech.ro
Nicoleta Luciu, prinsă în fapt după anunțul despre DIVORȚ! A arătat TOT când credea că nu o vede nimeni
Andreea Marin, super îndrăzneață la 49 de ani. Nimeni NU a mai făcut ca ea
recomandare pe playtech.ro
Andreea Marin, super îndrăzneață la 49 de ani. Nimeni NU a mai făcut ca ea
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
recomandare pe redactia.ro
Un milionar cu 25 de ani mai mare ar fi noul iubit al Simonei Halep. Imagini fabuloase cu cei doi
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
recomandare pe Ciao.ro
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
recomandare pe shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
recomandare pe ProSport.ro
Fostul milionar din fotbalul românesc a ajuns sărac lipit pământului la 72 de ani! A primit 23 de ani de pușcărie pentru crimă și porecla „Călăul de pe baltă”, soția i-a luat averea și acum a ajuns să discute cu extratereștrii
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
recomandare pe bzi.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
recomandare pe bzi.ro
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Se caută români pentru angajare! Pachetele salariale oferite sunt uriașe!
recomandare pe dailybusiness.ro
Se caută români pentru angajare! Pachetele salariale oferite sunt uriașe!
Românii care primesc vouchere în valoare de 5.000 de lei! Cine sunt norocoșii
recomandare pe dailybusiness.ro
Românii care primesc vouchere în valoare de 5.000 de lei! Cine sunt norocoșii
Zodiile care își țin întotdeauna promisiunile
recomandare pe Jurnalul.ro
Zodiile care își țin întotdeauna promisiunile
Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea
recomandare pe a1.ro
Mireasa sezonul 9. Imagini cu plecarea Nataliei. Trei concurenți au refuzat să își ia rămas bun de la ea
Close