Vacanţa lor va fi un dezastru. Aceşti nativi vor trăi şocul vieţii

+3 click pentru
galerie

Zodii care vor avea o vacanţă teribilă © SpyNews

Se anunţă o vacanţă cum nu se poate mai groaznică pentru aceşti nativi. Chiar dacă vacanţa trebuie să fie una dintre cele mai frumoase perioade de peste an, pentru aceste zodii nu va fi deloc aşa.

În continuare o să vă prezentăm nativii care vor avea parte de o vacanţă teribilă.

Taur

Aceşti nativi şi-ar dori mai bine să rămână acasă decât să meargă în vacanţă. Taurii sunt persoane foarte atente la detalii, care pun mult accent pe curăţenie. Când pleacă în timpul liber, aceştia preferă să aleagă locuri foarte frumoase şi chiar dacă scot mai mulţi bani din buzunar, se sacrifică, totul de dragul confortului. Doar că exact de acest lucru nu vor da în vacanţă, iar zilele lor libere ar putea să fie un dezastru.

Capricorn

În viaţă nu poţi avea orice, aşa că aceşti nativi vor avea mari bătăi de cap tocmai în vacanţă. Riscă ca problemele să înceapă chiar de pe drum, acolo unde ar putea să facă pană sau chiar să rămână fără combustibil. Mare atenţie la plecarea la drum, verificaţi dacă aveţi totul în regulă şi dacă sunteţi pregătiţi cu adevărat de zilele libere.

Rac

Vacanţa este momentul aşteptat de toată lumea, însă trebuie să aveţi mare grijă la un aspect. Alimentaţia. Nu mâncaţi orice vă iese în cale, nu vă zgârciţi şi fiţi foarte atenţi. Aceşti nativi riscă să întâmpine probleme de sănătate în vacanţă fie ca urmare a mâncării pe care o consumă, fie a statului prea mult la soare. Dacă vreţi să nu aveţi probleme şi totul să fie aşa cum vă aşteptaţi, aveţi mare grijă ce faceţi, ce mâncaţi, dar şi cât de mult vă expuneţi razelor soarelui.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro