VIDEO / Horoscopul chinezesc avertizează! Zodiile care vor avea parte de decese şi dezastre în luna Octombrie

+6 click pentru
galerie

Horoscopul chinezesc avertizează! © Spynews

Astrologul Anca Dimancea a vorbit în emisiunea "Star Matinal de Weekend", difuzată pe Antena Stars, despre ce urmează să se întâmple în perioada următoare în viaţa zodiilor chinezeşti. Foarte multe lucruri se vor întâmpla pentru şase zodii.

Astrologul Anca Dimancea a venit în dimineaţa aceasta în emisiunea "Star Matinal de Weekend" şi a vorbit despre experienţele pe care le vom trăi în perioada următoare, în luna octombrie, dar şi despre ce calamităţi s-ar putea produce. Conform spuselor astrologului, trebuie să ne aşteptăm la dezastre naturale, dar şi la momente bune în viaţa oamenilor.

"Luna asta, până pe 20 octombrie, e puţin mai echilibrată pentru unele zodii. Luna aceasta de Cocoş care este cu un element puternic, care pune accent pe incendii, pe foc, are practic are o dublare a stelelor, a energiilor. Pentru zodiile cărora le merg bine, le va merge şi mai bine. Iar cei care nu o duceau si nu o duc atat de bine, li se vor multiplica problemele. După 20 octombrie, intrăm în luna Câinelui, care vine cu alte energii lunare şi e bine să le ştim şi să le vorbim de pe acum", a spus Anca Dimancea, în emisiunea "Star Matinal de Weekend". 

"O să avem foarte mult de a face cu elementele de pământ. (...) Este posibil să auzim mai multe cutremure, alunecări de teren în luna octombrie şi alte dezastre", a completat astrologul. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro