VIDEO / Tu ştii care este vibraţia casei tale? Numerele care sunt predispuse la incendii, inundaţii şi furt

+5 click pentru
galerie

Tu ştii care este vibraţia casei tale? Numerele care sunt predispuse la incendii, inundaţii şi furt © Spynews

Numerologia întotdeauna a fost un element important în viaţa noastră, mai ales când vine vorba despre lucrurile care ne înconjoară. Numărul pe care îl ai la casă sau apartament poate prevesti ce fel de vibraţie are locul tău şi cum te influenţează. 

Pentru a calcula vibraţia locului, trebuie să adunaţi toate cifrele şi numerele. Cifra finală va spune ceva despre mediul în care locuiţi.

Numărul 1 implică foarte multa acţiune, activitate. E pentru cei care îşi doresc o carieră şi mai puţin către viaţa de familie. E foarte bine asociat cu elementul foc, deci vor putea exista mici incendii. 

Numărul 2 implicî o vibraţie foarte bună. Este cea mai buna vibraţie, e un număr bun pentru viaţa de familie, oamenii care au vibraţia casei 2 vor fi foarte căutaţi, au o casă armonioasă şi îngrijită. Să aibă grijă foarte mult la elementul apă din casă. 

VIbraţia 3 este o casă extrem de deschisă către petreceri. Sunt oameni prietenoşi, găzduiesc foarte multe întâlniri cu prietenii. Se pot întâmpla foarte multe stricăciuni. Vor pierde bani. Ei trebuie să aducă în casa elementul pământ, pentru a fi mult mai stabili.

Vibraţia casei care are numărul 4 sunt predispuşi către stabilitate, are o casă foarte îngrijită, dar sunt predispuşi către furturi. Să aibă foarte multe ghivece în casă.

Cei care au vibraţia casei 5 nu vor sta acasă. Nu e un număr care să aducă foarte multă armonie, dar mai puţin în casă. Se recomandă mare grijă la instalaţiile electrice. 

Vibraţia 6, sau 'familiştii numerelor'. E o casă cu precădere pentru familie, va atrage vizitatori care sunt în familii, emană această căldură. Nu e un număr foarte bun pentru cei care sunt singuri sau îşi doresc o carieră. Nu le predispune o împlinire profesională foarte mare, dar e foarte bună pentru copii. 

Cei care stau în casa cu numărul 7 sunt intelectuali. Este o casă în care vom regăsi foarte multe cărţi. Lucrurlie sunt destul de frumos aranjate, dar posesorii nu prea primesc vizite, nu prea pleacă în exterior la întâlniri cu prietenii, sunt mai singuri. Casa e predispusă la incendii spontane. 

Oamenii care stau în preajma cifrei 8 sunt conduşi către zona de a face bani. Le va aduce foarte multe oportunităţi în zona financiară şi a carierei. 

Cifra 9 este casa oamenilor generoşi prin excelneţă. Eu vor găzdui foarte multe acte de caritate. Sunt predispuse către zona de furturi. Persoanele care au aceste case trebuie să fie atente la elementul apă, că ar putea exista inundaţii.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro