Zodia care va avea parte de un amor nebun de 8 Martie! Va fi primită cu flori şi lumânări parfumate

+3 click pentru
galerie

Zodia care va avea parte de o noapte de neuitat! © Spynews

Luna Martie vine cu o mireasmă plăcută, un soare cald şi linişte sufletească pentru această zodie. Nu doar că ziua de 8 Martie se anunţă una glorioasă pentru aceşti nativi, dar se pare că astrele chiar s-au aliniat în casa relaţiei şi căsătoriei şi vor avea parte de un amor nebun încă de la începutul acestei zile.

Citeşte şi Zodiile incompatibile. Combinaţiile care eşuează de fiecare dată

Pentru zodia Rac, se anunţă o zi extraordinară! Fiind 8 Martie, nativii Rac se vor aştepta să primească diferite cadouri simbolice, mai ales din partea partenerului de viaţă. Dacă acesta nu îi cumpără sau confecţionează nimic, atunci să se aştepte la o seară romantică, poate chiar o cină la lumina lumânărilor.

De foarte multe ori, nativii Rac îşi doresc ceva doar al lor, un moment, o acţiune, un gest. De aceea, sunt foarte fermi pe poziţii şi iubesc şi preţuiesc tot ceea ce au. Dacă la începtu nu îşi exprimă toate dorinţele, pe parcurs vor reuşi chiar să şi domine! Ziua Femeii se anunţă una destul de fierbinte pentru Raci, deoarece partenerul, cu siguranţă, vor pregăti ceva incendiar: petale de trandafiri, lumânări parfumate, flori şi chiar şi şampanie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro