Zodia şi boala! Spune-mi când eşti născut, ca să-ţi spun ce ţi-ar putea produce decesul

+3 click pentru
galerie

Zodia şi boala! Spune-mi când eşti născut, ca să-ţi spun de ce o să mori © Spynews

Odată ce te naşti, ţi se atribuie un anumit semn zodiacal, dar şi o poveste în spatele acesteia. În funcţie de zodia pe care o ai, eşti predispus către anumite boli şi afecţiuni. Pentru a le afla, citeşte materialul de mai jos. 

Berbec. Chiar dacă au momente când au dureri de cap foarte mari, trebuie să aibă foarte mare grijă la cum se odihnesc. Aceştia sunt predispuşi către insomnii şi migrene.

Taur. Nativii Taur se pot confrunta cu dureri foarte mari de stomac şi burtă, dar se pot confrunta şi cu boli genitale.

Gemeni. Chiar dacă nu recunosc, nativii Gemeni sunt predispuşi să se confrunte cu anumite stări de anxietate, dar şi cu răni ale membrelor. De asemenea, mare atenţie la modul cum vă îmbrăcaţi, pentru că sunteţi predispuşi să răciţi la plămâni.

Rac. Aceşti nativi se confruntă cu probleme de ordin intestinal. Racii trebuie să aibă mare grijă la ce consumă, deoarece există posibilitatea ca, de-a lungul vieţii, să sufere anumite intoxicaţii alimentare.

Leu. Aceşti nativi se confruntă cu probleme la inimă, dar şi cu sistemul digestiv.

Fecioară. Precum şi nativii Leu, suferă de anumite simptomatologii la nivelul tractului digestiv, dar şi de afecţiuni ale ficatului.

Balanţă. Nefiind împătimiţi ai sportului şi exerciţiilor fizice, aceşti nativi sunt predispuşi către migrene, dar şi dureri de oase. Trebuie să pună mai mult preţ pe ceea ce fac în viaţa lor, pentru a-şi păstra sănătatea în parametrii normali.

Scorpion. Aceşti nativi suferă de anumite probleme la nivelul digestiv, dar şi al tensiunii.

Săgetător. Nativul Săgetător este predispus spre afecţiuni ale pielii, dar şi diferite dureri ale spatelui şi pieptului.

Capricorn. Aceşti nativi sunt predispuşi să sufere de boli ale pielii, dar şi la carii dentare şi boli de piele.

Vărsător. Nativii aerului pot suferi de probleme cu inima, dar şi ale circulaţiei sangvine. De aceea, un control regulat la medic le-ar putea salva viaţa.

Peşti. Nativii Peşti pot suferi de anumite boli intenstinale, dar şi nervoase. De aceea, o întâlnire cu un medic specializat în psihologie şi terapie i-ar ajuta să meargă mai departe şi să scape de probleme.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro