Horoscop chinezesc pentru marți, 21 ianuarie: Nativii din zodia șarpe își fac planuri pentru vacanță 

Zodiacul chinezesc este o latură a astrologiei înconjurată de multe superstiții şi tradiţii care îşi au rădăcinile în vremuri demult apuse. Află ce îți rezervă astrele, marți, 21 ianuarie.

Dragon
Dragonii nu vor o zi tocmai pe placul lor. Aceștia nu se vor simți tocmai bine în prezența celor din jur și vor încerca mai tot timpul să nu vorbească cu nimeni.  

Șarpe
Nativii din zodia șarpe își fac planuri pentru vacanță ce va urma în curând și sunt pregătiți să petreacă alături de persoana iubită. 

Tigru
Tigrii vor putea să-și arata abilitățile de buni lideri la locul de muncă, acolo unde vor încerca pe tot posibilul să iasă din orice situație mai puțin plăcută. 

Maimuță
Maimuțele simt nevoie să iasă din zona lor de confort și să se axeze și pe alte lucruri pe care până acum nu le-au urmat, dar de care sunt foarte curioși.

Cal
Caii vor încerca să se bucure de cei dragi și să petreacă mai mult timp cu aceștia, mai ales că în perioada sărbătătorilor nu au reușit acest lucru.

Câine
Câini își vor putea găsi sufletul pereche chiar în aceată zi. Ei trebuie să fie pregătiți pentru o nouă cucerire din viața lor. 

Mistreț
Mistreții vor avea parte de multe schimbări în viața lor, schimbări ce le vor aduce foarte multe beneficii pe toate planurile. 

Cocoș
Nici cocoși nu o duc rău pe planul financiar, însă pe partea sentimentală mai au de lucrat.  

Bivol
Nativii din zodia bivol sunt gata să organizeze o petrece pentru că în curând vor da o veste mare celor apropiați.

Oaie
Oile au mare grijă la felul în care vor reacționa la persoanele din jurul lor și sunt gata să cunoască oameni lor ce vor apărea în viața lor. 

Iepure
Iepurii nu trec prin cea mai bună perioadă. Aceștia au niste probleme de sănătate, dar de care vor reuși să scape în cel mai scurt timp. 

Șobolan
Șobolanii vor câștiga mult pe plan financiar, iar cu banii obținuți vor reuși să-și îndeplinească cel mai mare vis. 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro