Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 noiembrie. Iepurii au parte de certuri, în timp ce Maimuţele şi Câinii încep un capitol nou

Zodiac chinezesc pentru săptămâna 11-17 noiembrie. Iepurii au parte de certuri, în timp ce Maimuţele şi Câinii încep un capitol nou © Sursă Arhivă

Anul acesta se află sub semnul Mistreţului de Pământ. Este un an benefic pentru toţi, deoarece presupune în primul rând prosperitate pe toate planurile. Atitudinea politicoasă a Mistreţului îşi va pune amprenta asupra oamenilor, făcându-i să se simtă mai liber şi lipsiţi de probleme. Cu toate astea, unii nativi mai întâmpină probleme cu încrederea în sine şi îşi pun la îndoială forţele proprii. Săptămâna viitoare pregăteşte noi surprize pentru fiecare nativ.

Şobolan. Şobolanul îşi începe săptămâna cu dreptul. Acesta ar trebui să se gândească serios la proiecte profesionale pe termen scurt, deoarece pot avea parte de succes. Însă mare grijă, astrele nu garantează acelaşi rezultat şi pentru planurile pe perioadă mai lungă. Pe plan sentimental, trebuie să fie atent la noile persoane care apar în viaţa lor. Nu trebuie să se ataşeze prea repede, deoarece este posibil ca acestea să fie doar nişte aventuri. În schimb, dacă este într-o relaţie, în weekend va avea parte de momente extrem de romantice alături de partener.

Bivol. Acest nativ trebuie să fie pregătit să facă faţă oricând unor eventuale dispute. Situaţia pare să fie mai fericită pe plan sentimental, deoarece weekendul îi poate aduce întâlniri sau chiar o persoană nouă, de care se va îndrăgosti.

Tigru. Trebuie să fie mai încrezător în propriile forţe. Dacă eşti optimist, vei avea parte de un rezultat pozitiv. Dacă întâmpini probleme în a lua decizii este benefic să ceri ajutorul unor persoane de mare încredere.

Iepure. Iepurii trebuie să fie foarte cumpătaţi în această săptămână. Pentru a-şi rezolva problemele este indicat să dea dovadă de multă răbdare şi să apeleze la ajutorul celor din jur, chiar dacă le place să fie mai independenţi. Temperamentul lor vulcanic le poate aduce certuri.

Dragon. La fel ca tigrii, dragonii trebuie să fie ceva mai curajoşi. Chiar dacă au trecut prin mai multe conflicte în ultima perioadă, ar trebui să privească partea constructivă. În acest fel îşi vor da seama că cel mai bine pentru ei este să preia frâiele în propriile mâini şi să ia decizii singur.

Şarpe. Şerpii vor avea parte de o perioadă perioadă atât pe plan sentimental, cât şi pe cel profesional. Primesc ajutor din partea unor persoane cu influenţă şi se pot aventura în excursii cu prieteni sau rude.

Cal. Calul se află pe drumul cel bun. Datorită calităţilor sale, aceştia îşi pot îndeplini orice plan au în minte. Este susţinut atât de familie, cât şi de partenerul de viaţă. Dă frâu liber imaginaţiei tale şi vei simţi că poţi face orice îţi doreşti.

Capra / Oaie. Aceşti nativi trebuie să analizeze puţin mai în detaliu lucrurile. Nu trebuie să se încăpăţâneze şi oricât de greu li s-ar părea de acceptat, trebuie să ştie că pot învăţa şi dintr-o înfrângere.

Maimuţa. Firea pozitivă şi energică a maimuţei va răspândi voie bună persoanelor care stau în preajma acestui nativ. De aceea, cu toţii îţi vor fi alături şi te vor susţine în toate planurile. Nu uita însă să fii diplomat şi mare grijă pentru că urmează un capitol nou şi foarte important din viaţa ta.

Cocoş. Cocoşul trebuie să aibă grijă la cum îşi dozează energia. Nu se simte chiar în cea mai bună formă, aşa că este bine să ai un program echilibrat. 

Câine. Nu privi în trecut. În faţă te aşteaptă un capitol important, mult mai fericit. Ai încredere în tine şi în apropiaţii tăi. În cuplu încearcă să nu fii prea impulsiv şi autoritar, deoarece pot urma consecinţe grave.

Mistreţ. Trebuie să fii foarte răbdător. Chiar dacă vrei să ajungi cât mai repede acolo unde ţi-ai propus, acordă-ţi câteva momente şi mai reflectează puţin la ce urmează să faci. Nu te aventura în acţiuni riscante.


facebook whatsapp twitter pinterest