Zodiac chinezesc pentru anul 2020. Anul Șobolanului de Metal va începe pe 25 ianuarie

Zodiac chinezesc pentru anul 2020. Anul Șobolanului de Metal va începe pe 25 ianuarie © arhiva

Au mai rămas mai puțin de două luni până când anul 2020 își va face prezența. Noul an va fi Anul Sobalanului de Metal, iar acesta va începe la data de 25 ianuarie. El va aduce multe schimbări în special pentru Șobolan, iar viața lui se va schimba complet. Află ce îți rezervă noul an în funție de zodie

Șobolan

În noul an șobolaniii vor da dovadă de hărnicie. Aceștia vor ajunge sus pe scara socială, dar asta presupune o condiție: Vor trebui să acționeze repid și să își cântăreasă bine timpii de reacție. Va fi un an cu multe provocări

Dragon

Vor foarte multe afecțiune, dar ei nu vor oferi deloc acest lucru. Anul 2020 o să-i facă să-și dezvoltate sentimentele, dar și să renunțe a-și mai controla emoțiile. În acest an va ieși la iveală latura romantică.

Șarpe

Pentru șarpe, luniile iulie și august le vor aduce câteva probleme. Aceștia vor fi puși în dificultate deoarece în viața lor vor apărea anumite persoane.

Iepure

Cei născuți în această zodie vor avea parte de o serie de surprize în acest an, din toate punctele de vedere. Pentru aceștia cariera este pe primul loc, iar meseriile perfecte pentru ei sunt cele de avocat, procuror, ziarist, psiholog sau meditator. 

Oaie

Sunt cele mai norocoase din zodiacul chinezesc din acest an. Toate persoanele vor avea o șansă în plus la o viață mai bogată în anul 2020. Cele mai bune luni pentru aceștia vor fi iunie, august și septembrie. Totuși, nici celelalte luni vor fi neglijate.

Maimuță

Aceste zodii sunt cele mai zgârcite. Vor face descoperiri și își vor da seama că au nevoie de o nouă profesie, de un nou spațiu în care să-și desfășoare activitatea sau poate chiar să se mute într-o altă țară.

Mistreț

Anul 2020 le va aduce mistreților foarte mulți prieteni în special în prima parte a anului 2020, dar vor renuța la persoanele care nu vor aduce nimic bun în viață.

Tigru

Vor încerca să devină mai liniștiți. Dacă de obicei erau bătăioși și căpoși, acum tigrii vor încerca o nouă metodă: victimizarea.

Bivol

Din păcate vor avea un eveniment neplăcut ce îi va trezi la viață. Aceștia vor deveni mult mai receptivi. Se vor confrunta cu o luptă interioară, dar necesară.

Cocoș

Cei mai ordonați și cei mai disciplinați din anul 2020.Aceștia vor avea parte de multe provocări profesionale și vor reuși să se întreacă pe sine. 

Câine

Sunt cei mai liberi din zodiacul chinezesc. Câinii vor deveni cei mai săritori în acest an, dar vor călători mai mult ca niciodată

Cal

Anul 2020 va fi pentru ei cel mai schimbător. Din luna mai vor avea parte de cele mai multe schimbări, pentru că de atunci cineva va avea suficientă încredere în ei pentru a le permite să facă tot ce știu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro