3 zodii de bărbaţi care îţi vor frânge inima

3 zodii de bărbaţi care îţi vor frânge inima

Dragostea poate fi de multe ori înşelătoare. Poţi avea impresia că eşti cea mai împlinită femeie din lume alături persoana iubită, iar în secunda următoarea te poţi trezi cu toate visele spulberate. Motivul? Unii bărbaţi ai zodiacului îţi pot frânge inima fără ca măcar să aibă unul. Pur şi simplu pleacă fără ca să fii vinovată de ceva anume. Iată la ce parteneri trebuie să ai grijă!

Când în sfârşit crezi că ţi-ai găsit sufletul pereche, acesta te poate dezamăgi brusc şi să decidă să plece din viaţa ta fără a avea un motiv întemeiat. De aceea, trebuie să fii foarte atentă la persoana de lângă tine şi să previi orice dezastru care ţi-ar putea aduce nefericirea. Cei mai "perfecţi" bărbaţi ai zodiacului sunt şi cei mai periculoşi. Fii atentă la următorii nativi! 

Bărbatul Rac 

Acest nativ este extrem de iubitor şi romantic atunci când consideră că şi-a găsit sufletul pereche. Atent la orice detaliu pentru a te mulţumi, bărbatul Rac este în stare de orice doar pentru a-şi face partenera fericită. Ambalat în astfel de calităţi, din exterior poate părea bărbatul perfect, însă poate trece în cealaltă extremă cât ai clipi. Asupra acestui bărbat exercită o mare influenţă mama lui. Este foarte ataşat de părinţi şi le ascultă mereu sfaturile. De aceea, în unele cazuri, se pot destrăma relaţii chiar şi de lungă durată din cauza părerii părţii feminine din familia Racului. Se va orienta spre o altă parteneră de viaţă atunci când femeia de lângă el nu se va mai ridica la aşteptările lui şi ale mamei sale. Îţi va distruge sentimentele prin atitudinea indiferentă, rece ca gheaţa.

Bărbatul Berbec

Bărbatul Berbec va pleca din viaţa ta la fel cum a intrat: ca o adevărată furtună. Îi place să aibă fluturi în stomac şi să se lase purtat de aceste sentimente adolescentine atunci când se îndrăgosteşte, de aceea va fi foarte iubitor în prima parte a relaţiei. De asemenea, lăsându-se purtat de val, acest nativ poate fi foarte grăbit în decizii şi te poţi trezi cu o cerere în căsătorie după foarte puţin timp de când aţi început relaţia. Te ridică pe cele mai înalte culmi alte fericirii, iar după aceea te lasă să te prăbuşeşti brusc în momentul în care va pleca, de cele mai multe ori, fără nicio explicaţie. Sau dacă va exista una, va fi un motiv banal, ca de exemplu că nu îi oferi destul de multă atenţie sau că într-o zi i-ai vorbit pe un ton nepotrivit.

Bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este poate cel mai atrăgător şi cel mai fermecător bărbat al zodiacului. Cu toate astea, trebuie fii atentă de la bun început să nu-i cazi în plasă. Personalitatea sa complexă, jucăuşă şi exuberantă îţi poate induce ideea de bărbat perfect, deoarece nu te vei plictisi niciodată alături de el. Însă este foarte periculos, pentru că ajunge să iubească foarte greu. Prin urmare, dacă acest nativ îţi va mărturisi iubirea mult prea devreme, înseamnă că nu este sincer. Se îndrăgosteşte de orice noutate din viaţa sa, fiind o fire extrem de curioasă. De aceea, chiar dacă se află într-o relaţie îţi poate spune "adio" fără nicio urmă de remuşcare. Din contră, îţi va spune sincer în faţă că s-a orientat spre altcineva.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro