Zodii de care nu trebuie să te îndrăgostești

Zodii de care nu trebuie să te îndrăgostești © yve.ro

Cine a spus că dragostea este un joc foarte ușor, probabil a fost lovit de noroc din prima. Din păcate, în viață nu ne merg treburile atât de ușor atât de repede pe cât ne-am dori, și nu avem cum să schimbăm acest lucru. Se spune despre un el și o ea că „sunt făcuți unul pentru altul”, și nepotrivirea zodiilor poate să ducă uneori la o situație contrară. În acest caz, este bine să aflăm pe nativii cărei zodii ar trebui să îi evităm când vine vorba de o relație.

BERBEC

Berbecul este una dintre zodiile recunoscute pentru lipsa de răbdare pe care o arată. El nu poate suporta oamenii înceți, nesfiindu-se să arunce cu săgeți verbale ori de câte ori simte nevoia să facă asta. Printre oamenii care se pot simți răniți de temperamentul coleric al Berbecului se numără Racul, caracterizat printr-o sensibilitate aparte. Cea mai mică remarcă a nativului Berbec reprezintă un motiv de supărare pentru nativul Rac, care poate izbucni în lacrimi. O relație dintre cei doi nu este foarte indicată din acest punct de vedere. De asemenea, Berbecul este un semn de foc, lucru care le dă nativilor un spirit foarte aventuros, aflat în contradicție cu nevoia Racilor de confort și cu teama de a-și asuma riscuri mari. Pentru o relație fericită astrele recomandă evitarea unei idile cu un Rac autentic.

TAUR

Când spui Taur, uneori te poți gândi la acea persoană puțin comodă, care nu vrea să aibă parte de schimbări radicale în modul de viață. Cea mai mică schimbare poate să îl bulverseze complet pe nativul Taur, și el nu își dorește asta sub nicio formă. Singura situație în care poate surveni schimbarea este dacă lucrurile sunt afectate astfel încât să nu mai poată fi reparate. O persoană de care el ar fugi mâncând pământul este un nativ din Vărsător, oameni întâlniți în cercurile dornice de inovație. Acești nativi doresc schimbarea, și nu îi deranjează dacă regulile sunt încălcate în folosul lor. Pentru că nu pot să fie schimbați, adaptați după un anumit model, cea mai bună soluție pentru un Taur este să nu se îndrăgostească de ei, în caz că nu are de gând să iasă din zona sa de confort.

Citeşte mai mult pe yve.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro