3 zodii care nu vor găsi niciodată dragostea adevărată. Care sunt cele mai ghinioniste femei

3 zodii care nu vor găsi niciodată dragostea adevărată. Care sunt cele mai ghinioniste femei

Se spune că, indiferent prin câte relații am trecut, avem doar un suflet pereche. Din păcate, unele zodii pot da cu piciorul relației cu cea mai potrivită persoană, iar când realizează acest lucru, de cele mai multe ori, este prea târziu. Iată care sunt acestea și ce piedici nu le lasă să iubească la intensitate maximă!

Gemeni

Femeia Gemeni este o persoană pe care vrei mereu să o ai alături. Este o fire jovială, spontană și optimistă, ridicându-i moralul partenerului oricând are nevoie. Însă pe cât este de iubitoare, pe atât este de pretențioasă. Această zodie își va alege destul de greu un iubit, deoarece are foarte multe cerințe. Bărbatul de lângă ea trebuie să aibă foarte multe calități, care să o satisfacă pe toate planurile. Nu va sta cu un partener posesiv, deoarece iubește libertatea. În momentul în care se va simți constrânsă, va începe să mintă. De asemenea, partenerul ei trebuie să o surprindă permanent, pentru că se plictisește foarte repede. Din această cauză, femeia Gemeni este una dintre cele mai ghinioniste la capitolul dragoste, șansele de a-și întâlni sufletul pereche fiind aproape nule.

Berbec

Relația cu o femeie din zodia Berbec este una foarte riscantă. Fie va fi cea mai frumoasă poveste de dragoste, fie un dezastru care va lăsa multe răni din punct de vedere emoțional. Din cauza firii sale impulsive, femeia Berbec va avea întotdeauna tendința de a prelua conducerea, lucru care îl va deranja pe partenerul său de viață, deoarece nu se va mai simți în rolul de bărbat în casă. De asemenea, obișnuiește să facă exagereze și să se supere pentru cele mai banale lucruri pe care le face iubitul său. De aceea, se va trezi părăsită mai devreme decât s-ar fi gândit.

Peşti

Femeia Pești este una extrem de iubitoare. Deoarece se numără printre cele mai sensibile femei din zodiac, riscă să se atașeze mult prea tare și mult prea devreme de orice nou partener care apare în viața sa. Foarte grijulie și atentă la cerințele bărbatului de lângă ea, va ști cum să îl răsfețe zilnic, însă acest lucru poate deveni deseori sufocant. Dacă se află la începutul relației, trebuie să știe că partenerul ei poate să nu fie prea sigur pe ceea ce vrea, iar lucrurile trebuie lăsate să decurgă normal, fără a-l grăbi în vreun fel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro