5 zodii care îşi întâlnesc marea dragoste în iarna lui 2019. Sunt anunţate clopote de nuntă

5 zodii care îşi întâlnesc marea dragoste în iarna lui 2019. Sunt anunţate clopote de nuntă © Sursă Arhivă

Chiar dacă iarna este cel mai friguros anotimp, în acelaşi timp reuşeşte să îi adune la un loc pe toţi cei dragi, care prin inimile lor pline de bucurie creaază o atmosferă călduroasă. De altfel, cum este mai frumos să petreci aceste zile frumoase de sărbătoare, decât alături de sufletul drag? Dacă nu aveţi încă o relaţie, nu vă faceţi grijă că veţi petrece Crăciunul singur. Horoscopul are veşti bune pentru unele zodii, anunţându-se chiar şi clopote de nuntă!

Horoscopul are veşti bune pentru unele zodii, anunţându-se chiar şi clopote de nuntă! Se pare că iarna anului 2019 le pregăteşte cadouri surprinzătoare unor nativi ai zodiacului. Nu este vorba despre cele materiale, ci despre persoane iubite, faţă de care unii aproape îşi pierdeau speranţa că le vor întâlni. Acestea le vor schimba cu totul viaţa, deoarece pot rămâne parteneri pe viaţă, iar o eventuală căsătorie poate avea loc chiar anul viitor. Iată care sunt norocoşii!

BALANȚĂ

Balanţele vor avea parte de cele mai frumoase cadouri în ceea ce priveşte capitolul dragoste. În ultimii ani au tot încercat să se aşeze la casele lor, însă au dat doar peste relaţii de scurtă durată sau peste parteneri mai puţin serioşi, care nu aveau aceleaşi idei de viitor. Este bine să îşi păstreze optimismul, deoarece lunile de iarnă ale anului 2019 anunţă schimbări radicale! Dacă se află într-o relaţie de aproximativ un an de zile, Balanţele vor trece împreună cu partenerul lor de viaţă la un alt nivel, pas care îi va uni şi mai mult: o posibilă sarcină. Pot sta linştiţi, deoarece nu vor mai avea parte de certuri, rezolvându-şi toate problemele.

BERBEC

Semnele bune se vor materializa pentru Berbeci din luna noiembrie. Vor cunoaşte oameni noi, se vor integra în alte grupuri de prieteni sau colegi, iar printre acestea se poate afla sufletul lor pereche. Iarna va rămâne un anotimp de neuitat pentru aceşti nativi, deoarece poate apărea o cerere în căsătorie sau vestea că vor deveni părinţi. Noiembrie pare să fie luna cea mai aşteptată din an pentru Berbeci. Asta pentru că, în această perioadă îşi vor găsi liniştea sufletească pe care şi-au dorit-o atât de mult timp. Pentru ei, lucrul cel mai de preţ este familia, de aceea se simt împliniţi când se află înconjuraţi de cei dragi, petrecând momente minunate împreună.

FECIOARĂ

Iarna aceasta le va aduce Fecioarelor realizări atât pe plan sentimental, cât şi pe cel profesional. Partenerul de viaţă le poate deveni coleg la locul de muncă sau îşi pot deschide împreună o afacere. Dacă sunt singuri, aceşti nativi vor cunoaşte o persoană în lunile noiembrie-decembrie care îi va surprinde complet. Se va ridica la nivelul aşteptărilor, iar Fecioarele se vor simţi satisfăcute din orice punct de vedere.

LEU

Pentru Lei, dragostea anunţă un viitor la fel de strălucit. În această iarnă îşi pot începe fără grijă o nouă relaţie. Sufletul pereche va apărea dintr-un loc la care nici măcar nu v-aţi fi gândit. Dacă se află deja în una, există posibilitatea trecerii la un alt nivel, adică naşterea unui copil, iar acolo unde există certuri, probleme se vor rezolva. Pentru asta, atât Leul, cât şi partenerul său, trebuie să dea dovadă de mai multă sinceritate. De asemena, dacă plănuiţi să faceţi o cerere în căsătorie, este momentul! Veţi primi cu siguranţă un răspuns pozitiv.

PEȘTI

Pentru Peşti, iarna se va împărţi în două aspecte. Primul va ţine exclusiv de partea sentimentală. Pentru majoritatea nativilor, poate apărea o nouă relaţie sau oficilializarea celei în care se află acum. Veştile bune nu se opresc aici, deoarece sunt şanse foarte mari ca să devină părinte. Cel de-al doilea aspect va include mai mult sfera profesională. Aici vor avea parte de noi provocări.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro