3 zodii care vor suferi din dragoste în 2020. Nu își mai găsesc deloc liniștea

Top 3 zodii care vor suferi din dragoste în 2020. Nu își mai găsesc deloc liniștea © Spynews

Se apropie un nou an, iar horoscopul ne arată ce provocări ne așteaptă. Astrele te ajută să afli cele mai bune compatibilități, însă nu te pot asigura că relațiile cu cei din jur vor funcționat mereu, în orice împrejurare. Cu siguranță vei reuși să găsești explicații care te vor ajuta să îți dai seama unde greșești, dar și care sunt motivele pentru care nu ai noroc în dragoste. 

Pentru trei Nativi din zodiac se anunță vremuri grele, iar lucrurile nu se vor întâmpla deloc așa cum se așteaptă. Vor avea parte doar de suferințe, însă nu trebuie să dispere. Există o rezolvare întotdeauna, dacă vor lua lucrurile cu mult calm și vor asculta și sfaturile oamenilor dragi.  Nu accepta compromisuri, mai ales dacă despărțirea de partener s-a produs din cauza lui. Toate lucrurile se întâmplă cu un motiv și cu siguranță va răsări soarele și pe strada ta. 

Balanță. Pentru cei aflați într-o relație lungă se anunță furtuni la orizont. Certurile din ultimul timp și-au pus amprenta și parcă nu mai găsiți nici o cale de comunicare. Apar minciuni, trădări și decizii neanunțate, astfel că acești Nativi trebuie să fie pregătiți pentru orice. Chiar dacă pare greu la început, după prima jumătate a anului 2020 vor reuși să își găsească, din nou, fericirea.

Gemeni. Încă din prima lună a noului an vor trebui să facă față unor probleme grave în cuplu. Partenerul vrea să rupă orice legătură și asta pentru că au aflat ceva peste care nu pot trece. Este foarte posibil ca după această ruptură să vă îndreptați atenția către cineva din trecut, care a devenit acum din nou interesant pentru voi.

Capricorn. Nici Capricornii nu sunt ocoliți de suferință în 2020. Astrele nu s-au aliniat deloc favorabil, astfel că trebuie să se înarmeze cu multă putere și răbdare, dacă vor să treacă cu bine peste această perioadă. Partenerul de viață vrea să încheie orice legătură, iar spiritul ambițios al Capricornilor îi va ajuta să lupte pentru relația lor, chiar dacă asta înseamnă și umilință. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro