3 zodii care nu sunt prinse niciodată când înşală

3 zodii care nu sunt prinse niciodată când înşală

Din păcate, poţi trăi ani de zile cu impresia că ţi-ai găsit sufletul pereche, iar la final să afli că partenerul tău te înşală. Şi mai grav este atunci când nu afli niciodată şi ţi se pare că trăieşti o viaţă fericită alături de o persoană care nu are ochi doar pentru tine. Poţi să îl controlezi peste tot, de la telefon până la presupusele urme de ruj de pe cămaşă şi tot nu vei afla nimic. Pur şi simplu unele zodii nu pot fi prinse. Iată la ce nativi trebuie să ai mare grijă!

După ce ţi se pare că totul merge ca pe roate în relaţia ta şi îşi faci din ce în ce mai multe planuri de viitor cu persoana iubită, te poţi trezi într-o zi că pierzi tot. Nu mai petreceţi atât de mult timp împreună, căutând mai mereu scuze să stea mai mult în oraş. Astfel, începi să îţi bănuieşti partenerul din ce în ce mai mult de infidelitate. Aceste gânduri te macină, deoarece nu ştii sigur dacă persoana de lângă tine te înşală sau nu. Iar din păcate, în unele cazuri nu îţi poţi da seama niciodată, pentru că se pricep să se ascundă extrem de bine. 

Berbec

De multe ori, după un aşa zis "moment de rătăcire", oamenii încep să se simtă vinovaţi şi să aibă conştiinţa încărcată. Sub această presiune, unii cedează în cele din urmă, deoarece nu mai pot face faţă stresului şi povestesc tot ce s-a întâmplat, cu riscul de a-şi pierde relaţia. Chiar dacă faptele lor sunt grave, oricine ar prefera să ştie adevărul decât să fie minţiţi. Berbecii nu sunt de aceeaşi părere. Aceşti nativi îşi acoperă cu succes indiscreţiile, pe care le fac fără vreo urmă de remuşcare. Îşi caută mereu scuze pentru a fi liniştiţi cu sine.

Gemeni

Personalitatea complexă a gemenilor poate fi de multe ori ca un labirint pentru alte persoane. Trec uşor de la o stare la alta, adoră comunicarea şi să cunoască oameni noi. Asta pentru că se plictisesc extrem de repede. De aceea şi înşală. Gemenii vor recurge la acest gest atunci când simt că partenerul lor nu mai sunt la fel de interesanţi ca la început. Preferă oricând o aventură nouă în locul unei persoane cu care să facă mereu aceleaşi chestii.

Rac

Racii se numără printre zodiile care ştiu să ţină cel mai bine un secret. Fie că e vorba despre confesiunea unui prieten sau înşelarea partenerului. Prin urmare, aceşti nativi nu fac o diferenţă între cele două situaţii. Îşi vor ascunde de fiecare dată urmele, aşa că dacă simţi că partenerul tău Rac te înşală, nu te aştepta ca acesta să recunoască. De aceea, cel mai bine este să-ţi asculţi instinctul şi să nu mai speri că vei obţine ceva de la el.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro