3 zodii care le-ar putea spune "adio" partenerilor la finalul anului

3 zodii care le-ar putea spune "adio" partenerilor la finalul anului © Sursă Arhivă

În loc să privească focul de artifici alături de partenerii lor, ca doi îndrăgostiţi, sfârşitul de an s-ar putea sfârşi dezastruos din punct de vedere sentimental pentru unele zodii. Motivele diferă de la nativ la nativ, fiind vorba ori despre certurile prea dese, monotonia sau apariţia unei noi persoane în viaţa lor. Iată care sunt ghinioniştii!

Finalul de an ar putea aduce cu sine şi sfârşitul unor poveşti de dragoste pentru câţiva nativi ai zodiacului. Aceştia trebuie să ştie însă că despărţirile pot avea şi o parte bună, viitor pregătindu-le o persoană mult mai potrivită.

Scorpion

Datorită firilor sale energice şi dornice de cunoaştere în toate domeniile, scorpionii pot fi uneori bănuiţi de infidelitate de partenerii lor. Şi în unele cazuri, aceştia au motive întemeiate, deoarece nativilor le cam fug ochii asupra altor persoane din jur, poate puţin mai mult decât ar trebui. De aceea, să nu fie prea uimiţi dacă vor fi anunţaţi că li se dau papucii. Din fericire pentru Scorpioni, acestora nu le ia prea mult să găsească o persoană nouă, îndrăgostindu-se chiar la prima vedere. 

Capricorn

În ceea ce-i priveşte pe Capricorni, aceşti nativi nu sunt la fel de des loviţi de săgeata lui Cupidon. Şi asta este doar vina lor, deoarece atunci când cineva îşi exprimă intenţiile de a forma un cuplu, aceştia îi resping total. Deşi nu au un motiv concret, Capricornii fug în general de relaţii. Aceştia se plictisesc destul de repede şi vor spune întodeauna "NU" relaţiilor lejere. Un potenţial partener ar trebui să fie foarte pasional, aventuros şi misterios, pentru a-i ţine permanent în suspans, chiar dacă riscă să treacă prin tot felul de drame. Dacă se află într-o relaţie, Capricornii vor pune punct în momentul în care consideră că sunt pe aceeaşi lungime de undă. La fel ca Scorpionii, şi aceşti nativi pot fi autorii unor infidelităţi, chiar fără nicio urmă de remuşcare.

Fecioară

Fecioarele pot fi uneori mult prea independente. Aceşti nativi au nevoie de persoane care să le ofere tot ce li se cere şi care să îi ţină pe jar în fiecare zi. În clipa în care consideră că partenerul de viaţă nu le pune totul pe tavă şi nu se mai simt în centrul atenţiei, aceştia vor spune "adio" fără să stea prea mult pe gânduri. În cazul Fecioarelor, despărţirea poate apărea şi din cauza unei iubiri din trecut sau pentru că va apărea o nouă persoană care să le stârnească mai tare interesul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro