Zodiile care își ascund sentimentele chiar dacă iubesc

Zodiile care își ascund sentimentele chiar dacă iubesc © YVE

Cu siguranță experimentăm cu toții sentimentul de iubire și ne bucurăm de fiecare fluturaș din stomac în clipa în care o persoană ne atrage atenția. Se spune că în momentul în care te îndrăgostești există o tendință care se manifestă în mod natural de a exterioriza acele emoții care te fac să radiezi. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca atunci când noi ne expunem fericirea ca cineva să dorească ne-o strice putând fi chiar persoana de care suntem îndrăgostiți. Tocmai din acest motiv, unele persoane doresc să se protejeze de durere și suferință motiv pentru care aleg să își ascundă unele dintre cele mai frumoase emoții din dorința de a le păstra frumusețea nealterată. Citind în continuare puteți afla care sunt cei șase nativi ai zodiacului care în ciuda faptului că iubesc preferă să își ascundă sentimentele.

Berbec. În ceea ce îi privește pe nativii Berbec, aceștia sunt, după cum bine știți dacă aveți în jurul dumneavoastră cunoscuți născuți în această zodie, persoane extrem de orgolioase și mândre. Nativii Berbec iubesc cu pasiune și sunt sinceri însă, cu toate acestea, consideră expunerea sentimentelor un act de slăbiciune care i-ar putea diminua în ochii celor din jur credibilitatea și personalitatea puternică.

Rac. Este extrem de greu să afli de la un nativ Rac ce simte deoarece acesta este un iubitor declarat al secretelor. Această dorință a nativilor Rac de a păstra sub pecetea tăcerii emoțiile pe care le simt vine din teama de a nu fi judecați pentru modul în care iubesc. Acești nativi împărășesc cu mare greutate sentimentele pe care le trăiesc chiar și persoanei de care este îndrăgostit/ă.

Citeste articolul complet pe horoscop Clair.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro