Zodiile care vor fi cei mai buni soţi! Le vor aduce partenerelor lumea la picioare

+3 click pentru
galerie

Zodiile care vor fi cei mai buni soţi! © Spynews

V-aţi gândit la căsătorie, nuntă, dar şi la botez? Iată zodiile care vor face casă bună şi vor fi cei mai minunaţi soţi! 

Citeşte şi Zodia care va fi părăsită de Paşte! Va suferi şi plânge în pumni chiar de Sărbători

1. Gemeni. Este amuzant și dulce. În calitate de parteneri, Gemenii sunt dedicați și vă vor pune întotdeauna pe primul loc. Aceşti nativi sunt minunați şi ştiu să comunice. Adesea îl vei cataloga drept minunat şi îl vei dori mereu în jurul tău.

2. Rac. Aceşti nativi sunt foarte puternici şi au o calitate specială: ştiu mereu să fie familişti. Dacă îşi pun în minte să facă un copil, să aibă mereu în vedere faptul că va fi cel mai minunat părinte şi că acela va fi pe primul loc. De asemenea, dacă partenerul tău este în zodia Rac, fii sigur că te simţi în siguranţă şi vei fi mereu protejat.

3. Balanţă. Precum şi zodia, trebuie să existe mereu o balanţă, pentru a putea avea un cămin fericit. Bărbatul Balanţă va şti mereu cum să te facă fericită şi care este „preţul” unei căsnicii fericite.

4. Scorpion. Aceştia vor fi mereu alături de partenerele lor, şi la bine şi la rău. Nu doar că sunt foarte familişti, dar vă vor susţine din toate punctele de vedere, indiferent de momentul în care aceştia se află. Să ai un soţ în zodia Scorpion este o experienţă unică în viaţă, mai ales că iubesc adrenalina.

5. Vărsător. Mai înainte de toate, acest nativ va fi cel mai bun prieten al tău. Nu doar că îşi dă cuvântul că secretele tale nu vor fi răspândite în stânga şi în dreapta, dar te va şi respecta pe tine ca om.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.V.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro