5 motive pentru care nu ţi-ai întâlnit încă sufletul pereche! O să rămâi uimit

Foto © Bright Side

Te întrebi de ce nu ţi-ai întâlnit încă sufletul pereche? Citeşte rândurile ce urmează pentru a afla răspunsul.

1. Încă suferi după relaţia trecută. Nimeni nu vrea să fie un colac de salvare pentru tine, aşa că poţi alege să fii singur/ă pentru un timp pentru a trece cu adevărat peste despărţire.

2. Ai aşteptări prea mari. Unele femei visează la prinţi, iar unii bărbaţi la femei perfecte. Fiecare persoană are părţi bune şi părţi proaste, încearcă să o accepţi şi să o apreciezi aşa cum este.

3. Vrei un partener care se află deja într-o relaţie. Nici măcar nu-ţi pierde timpul! Ai vrea ca o persoană care este capabilă să înşele să-ţi fie alături o viaţă?

4. Nu ai încredere în oameni. Potrivit Bright Side, trebuie să te opreşti din generalizat. Chiar dacă ai întâlnit persoane nepotrivite în trecut, nu înseamnă că la fel se va întâmpla şi în viitor. Fii optimist/ă şi oferă oamenilor oportunitatea să te descopere şi să-i descoperi.

5.Te grăbeşti. Ai intrat în relaţie de o zi şi deja vorbeşti despre copii şi căsătorie. Ia lucrurile treptat, altfel o să-l sperii pe celălalt cu intenţiile tale prea serioase.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro