800 de milioane de dolari în brațele Mădălinei Ghenea. Pe ce a pus mâna vedeta în ultimii ani

 

800 de milioane de dolari în braţe la Mădălina Ghenea! Cum a reuşit olteanca această performanţă în doar câţiva ani? Ei bine, numai ea putea face asta. 

Mădălina Ghenea strânge milioane cu frumuseţea ei. Pe lângă shooting-urile pentru coperţile revistelor internaţionale, sau apariţiile de câteva secunde în filme, fotomodelul a avut acces, de-a lungul timpului şi la conturile bărbaţilor cu care s-a iubit. Prin braţele frumoasei oltence au trecut aproape 800 de miloane de dolari. Dar să o luăm cu începutul. Când a plecat de acasă, Mădălina Ghenea a plecat cu anumite principii  şi nu se lăsa atât  de uşor cucerită.  Adrien Brody s-a chinuit câteva luni bune pentru a-i topi inima oltencei, însă într-un final a reuşit, iar fotomodelul a bifat primele 10 milioane de dolari. Odată cu timpul au crescut şi pretenţiile Mădălinei Ghenea. Aşa că dacă Adrien Brody avea o avere estimată la 10 milioane de dolari, următorul iubit al vedetei avea peste 220 de dolari în conturi. Leonardo DiCaprio şi olteanca noastră au fost surprinşi de nenumărate ori împreună, ba chiar şi pe balconul celbrului actor, în momentele lor de tandreţe, când Mădălina îmbrăţişa cele peste 200 de milioane de dolari.

Următorul pe lista Mădălinei a fost Gerard Butler, cu care a avut o relaţie timp de un an de zile. Actorul  a fost adus şi în România de focoasa olteancă, unde a fost prezentat rudelor din Slatina. Dar se pare că în acest caz dragostea a fost mai puternică decât averea. Prin conturile lui Butler erau doar vreo 30 de milioane de dolari. Mădălina a suferit mult după despărţirea de Butler, aşa că în 2013 şi-a găsit un iubit identic cu fostul. Tot actor, tot cu o avere de 30 de milioane de euro. În timp ce îl îmbrăţişa pe  Michael Fassbender, îi îmbrăţişa şi conturile. 


În 2015 Mădălina a pus piciorul în prag şi parcă şi-a promis că nu se va mai iubi cu bărbaţi care au averile sub 200 de milioane de dolari, că doar fiţele sale au o anumită valoare, iar Lewis Hamilton îndeplinea perfect condiţia oltencei. Atras de trăsăturile sexoasei Mădă,  celebrul pilotul de formula 1, care valorează peste 250 de milioane de dolari, şi Ghenea s-au iubit cu patos câteva luni. La începutul lui 2016 Mădălina schimbă din nou domeniul în care activează iubiţii săi şi trece la designeri. Auzise ea, de la câteva prietene mai vechi, că oamenii din lumea modei au averi colosale. Zis şi făcut. În scurt timp, olteanca se poza în braţele lui Philip Plein, un bogătaş cu peste 200 de milioane de dolari.  200 de milioane de la unul, 200 de milioane de altul şi uite aşa, puţin câte puţin, din 2011 până acum, Mădălina Ghenea a strâns în braţe aproape 800 de milioane de dolari. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest