Cum se recuperează Cătălin Botezatu, după ce a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. A împărtășit totul cu fanii lui

Cum se recuperează Cătălin Botezatu, după ce a trecut prin mai multe intervenții chirurgicale. A împărtășit totul cu fanii lui © instagram.com

După ce săptămâna trecută a ajuns pe masa de operaţie în stare gravă, Cătălin Botezatu se bucură acum de o frumoasă vacanţă.


În urmă cu doar o săptămâna, creatorul de modă a ajuns la spital pentru un control de rutină, însă a fost internat pe loc. Acesta a căzut şi a făcut o gâlmă, motiv pentru care a fost şi operat. Imediat dupa operaţie acesta şi-a făcut bagajul şi a plecat în vacanţa deja programtă de ceva vreme. 
Cunoscuta vedetă s-a urcat în avion şi a mai aterizat tocmai în Asia. Mai întâi s-a oprit în Singapore, iar de ieri se bucură de locurile exotice de pe Insula Bali. Creatorul de modă a ţinut să împărtăşească cu fanii săi de pe contul de socializare, destinaţia de care se bucură în aceste momente: ,,Am ajuns azi noapte in Bali. Am inceput ziua cu o şedintă de meditaţie, la 250 de metri altitudine, deasupra Oceanului Indian ''. Cătălin Botezatu este cazat la un resort de lux unde doar o noapte de cazare ajunge la aproximativ 300 de euro.

 Celebrul creator de modă se bucură de vacanţă şi încearcă să treacă cât mai rapid peste probleme ce i-au afectat sănătatea în ultima perioadă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro