Lora s-a pozat într-o ipostază incendiară. Uite cum apărut artista pe internet

+3 click pentru
galerie

Lora s-a pozat într-o ipostază incendiară. Uite cum apărut artista pe internet © instagram

Lora este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Vedeta este foarte activă pe contul său de socializare şi impărtăşeşte cu fanii săi toate momentele pe care le trăieşte. 

Lora este o artistă talentată, dar şi o femeie frumoasă. Cântăreaţa are un corp foarte bine lucrat, iar acest lucru o face foarte mândră. Artista a postat pe fotografie pe contul său de instagram, ce a stârnit foarte multe reacţii din partea admiratorilor. Vedeta şi-a făcut un selfie în oglindă, dar nu un simplu selfie. Lora apare într-un costum de baie minuscul, lucru ce îi scoate în evidenţă formele. Comentariile fanilor nu au ezitat să apară, iar aprecierile au venit într-un număr cât mai mare, peste 30.000. ,,Zâna din poveşti/ Ești frumoasă/ Frumoasă mai eşti/ Superbă eşti'', au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. 

Cum s-a afișat Lora alături de Ionuț Ghenu și ce mesaj i-a transmis vedeta, acestuia

Recent artista a postat pe contul său de socializare o fotografie ce a stârnit foarte multe reacţii din partea fanilor. Artista apare la plaja alături de iubitul ei, iar în descrierea fotografiei a ţinut să menţioneze cât de fericită este alături de Ionuţ: ,,..și-au promis că vor fi împreună și lumea nebună nu va mai conta când ei se țin de mână."
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest