A ajuns la mila oamenilor. O celebră vedetă cerșește pe internet

foto: FACEBOOK

S-a făcut remarcată în timpul unei partide fierbinți cu o femeie, dar și în muzică, iar acum este din nou în atenția presei cu o situație inedită.

Tila Tequila este o mamă singură. Simbolul de odinioară s-a cuminţit şi a lăsat bara de striptease pentru biberoane şi scutece. Tila le cere ajutorul prietenilor săi pe internet și le transmite că nu îmi mai permite să plătească în fiecare lună chiria de 4500 de euro.

”Motivul pentru care am creat această pagină este pentru că a crescut chiria casei în care locuiesc la 4500 de dolari pe lună și, fiind o mamă singură fără suportul unui tată, uneori poate fi foarte greu să am grijă de două persoane cu doar un venit.
Așadar, acum am nevoie să strâng bani pentru a mă muta într-o casă nouă și pentru a cumpăra mobilă pentru mine și pentru fiica mea.

Ultimul apartamenrt în care am stat era complet mobilat și de asta a fost atât de scump, dar aș prefera să economisesc bani pentru mine și pentru fiica mea în loc să îi risipesc așa. Am nevoie să cumpăr mobilă pentru a o lua de la capăt dacă este să ne mută. Va costa foarte mult la început și de asta vă cer ajutorul”
, a scris Tila pe internet.

Până acum, fanii acesteia i-au donat numai 2600 de dolari în patru zile, însă aceasta este foarte mulțumită și speră că oamenii vor fi mai darnici pe viitor.

Tila a stârnit imaginaţia bărbaţilor şi în 2011, când s-a filmat în ipostaze XXX cu o femeie. Starul emisiunii „A Shot of Love of Tila Tequila" promite că noul film va fi unul mult mai incendiar decât ceea ce a făcut până acum.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro