A avut loc MINUNEA pe care o aștepta de ani buni! Tatăl Denisei Răducu: ”Din Ceruri, ea mă ajută” / Declarații EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Ani la rândul a suferit. În tăcere, departe de București, departe de ”lumina reflectoarelor” în care se scălda fiica lui. Fiica pe care a iubit-o mai mult decât lumina ochilor și care, zi de zi, îl suna, cu o voce caldă, pentru a-l întreba cum se mai simte și, astfel, îi alina supărările.

Suferind de ani buni din cauza problemelor pe care o pareză i se provoca, Emilian Răducu a simțit, în momentul în care a aflat că fiica lui este grav bolnavă, că i se prăbușește cerul în cap. Iar pareza de care suferea și la care medicii nu știau ce să îi mai facă s-a agravat, ajungând, în momentul în care Denisa s-a stins din viață, să fie, cu adevărat, mutilat de boală. Acum însă, la mai bine de două luni de la tragicul eveniment, s-a produs minunea. Mai exact, pareza pentru care lua medicamente cu pumnul și pentru care medicii nu aveau nicio soluție, a dispărut. ”Mă simt mult, mult mai bine. Îmi lipsește doar ea... Dar, din Ceruri, ea mă ajută. Pentru că medicii spun că se vede, clar, o îmbunătățire”, ne-a spus Emilian Răducu. Mai mult decât atât, la ultimul control medical la care a fost, chiar ieri, rezultatele sunt încurajatoare. ”Mi-e bine.... Nu pot vorbi prea mult, sunt în cabinetul medical, dar pareza mi-a dispărut. Nu înțeleg cum, dar ceva s-a întâmplat. Să văd ce va zice medicul, fac niște analize, să aflu dacă mai trebuie să iau medicamentele”, ne-a mai spus Emilian Răducu.
De altfel, mărturisea bărbatul, cu ceva vreme în urmă, la pomana de 40 de zile făcută în memoria fiicei sale, problemele lui deveniseră din ce în ce mai grave. ”Nu are voie să se enerveze, să se supere, imediat îi recidivează boala. Ați văzut ce a pățit când a murit Denisa”, ne explica fiica lui mai mare, sora Denisei, Adelina.
Denisa Răducu a murit după o lungă agonie
Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.
Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro