EXCLUSIV! A avut şi zile proaste. Pe Ozana Barabancea au cam alergat-o creditorii

Trecutul Ozanei Barabancea nu e tocmai liniştit. Reporterii Spynews au aflat, în exclusivitate, că până acum ceva vreme artista a avut multe dureri de cap prin sălile de judecată. 

Înainte ca Ozana să fie vedeta care este azi, adică pe vremea când soprana presta mai mult pe scena Operei decât în bazinul de înot, vedeta a fost într-o gravă criză financiară. Cel puţin asta reiese din acţiunile pe care executorii judecătoreşti le-au exercitat împotriva Ozanei.

Aşa se face că Barabancea a rămas fără un Peugeot 407 Executive, după ce firma de leasing a executat-o silit în 2010. Acţiunea în instanţă a venit după ce artista nu şi-a mai plătit ratele timp de şase luni, iar datoriile acumulate  au depăşit trei mii de euro.

În acelaşi timp,  judecătorii din Bucureşti au dat dreptate şi unei bănci într-un proces pe care aceasta l-a deschis pe numele Ozanei. Potrivit actelor de la dosar, cântăreaţa ar fi împrumutat 10.000 de lei, bani pe care nu i-a mai înapoiat.

"Astea sunt probleme personale şi rămân aşa. Nu ştiu cum de vă permiteţi să întrebati astfel de lucruri ", ne-a transmis cântăreaţa.

Ozana Barabancea este o profesoară de canto și solistă română de jazz, vedetă TV și jurată a show-ul de televiziune "Te cunosc de undeva" difuzat pe Antena 1. Vara aceasta, după ce a slăbit peste 25 de kilograme, ea a acceptat să se bălăcească în aceeaşi apă cu mai multe vedete de la noi, în cadrul unui show original al Antenei 1, intitulat "Splash! Vedete la apă"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro