A crescut într-o zi cât alţii în zece şi e super cool! Ce mare s-a făcut fiica Oanei Roman!

Oana Roman îşi răsfaţă fetiţa ca pe o prinţesă. Vedeta TV a postat o imagine pe pagina sa de socializare unde le-a arătat prietenilor virtuali că Maria Isabela duce o viaţă ca-s basme.


În imaginea publicată pe pagina sa de Facebook, putem observa ca fiica de doi ani a Oanei Roman stă în pat, cu o tabletă în mână şi butonează de zor. Pentru că îşi iubeşte foarte mult copilul, Oana Roman îşi doreşte ca micuţa sa să fie cea mai cochetă. Aşa că atunci când are timp liber, vedeta merge la shopping cu ea să îi aleagă hăinuţele potrivite.
În dreptul fotografiei postate, vedeta a lăsat şi un mesaj foarte sugestiv cu privire la traiul prichindelului: "Barosăneală!". Fotografia a strâns imediat aproximativ 1.000 de like-uri şi comentarii de admiraţie: "Doamne ce păpuşică frumoasă!", "E o scumpică!"
Oana Roman este fiica fostului prim-ministru al României, Petre Roman şi a Mioarei Roman. Este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o adorabilă fiică, Maria Isabela.

CITESTE SI:

Oana Roman, nemachiată şi necoafată! Cum arată, în realitate, chipul vedetei la aproape 40 de ani: "Mă duc foarte rar la cosmetică!"

Oana Roman, la răscruce de drumuri! "Sunt la jumătatea vieţii"

Sursa foto: Facebook

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro