VIDEO / A dat chix de două ori la "X-Factor", dar a venit să reuşescă la "Mireasă pentru fiul meu"! Un concurent vrea să-şi găsească împlinirea la TV

captura Antena 1

A dat chix de două ori la "X-Factor", dar speră ca emisiunea "Mireasă pentru fiul meu" să-i aducă fericirea mult dorită. Un concurent de la reality-showul matrimonial este hotărât să găsească notorietate şi o soţie potrivită pentru el.

Nicolae i-a dezvăluit uneia dintre fetele din casa "Mireasă pentru fiul meu" că este pasionat de muzică şi a participat de două ori la concursul "X-Factor". Tânărul a spus că a fost respins de juraţi la ambele participări, însă că nu s-a lăsat descurajat.

"Tatăl meu a murit când eu aveam 9 ani. Eu şi mama mea am fost ca izolaţi, din cauză că eram machedoni. Apoi am dat la Medicină, apoi la Psihologie. Am fost de două ori la "X-Factor", dar am fost respins", a declarat Nicolae la "Mireasă pentru fiul meu", de la Antena 1.

Nicolae vine din Constanţa şi are 30 de ani. Se descrie ca fiind o persoană cu simţul umorului, ambiţioasă şi romantică. Îşi doreşte notorietate şi o soţie care să-l ambiţioneze, să nu-i dea motive de gelozie şi să nu fie foarte înaltă. În casa "Mireasă pentru fiul meu", acesta a pus ochii pe Adriana.

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro