A dat uitării divorţul de Marcel Toader şi destinul i-a zâmbit! Maria Constantin este iar fericită: "Până acum povestea mea era incompletă"

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin © Instagram

Viața Mariei Constantin este o adevărată poveste. După o perioadă tumultoasă şi agitată, vedeta se bucură de succes şi de numeroase reuşite. Desinul îi zâmbeşte din nou şi promblemele par să fie de domeniul trecutului.

Maria Constantin  a împlinit 31 de ani, prilej cu care a făcut câteva dezvăluiri intime. Artsita a mărturistit că o nouă poveste începe în viaţa sa.

Maria Constantin este fericită şi împlinită în ultima perioadă şi vrea să împărtăşească cu apropiaţii şi cu fanii ei gândurile ei de mulţumire. Artista a scos un nou album muzical cu care se mândrește, prin intermediul căruia speră să aducă bucuria în viețile și în inimile celor care o ascultă.

"Azi, la 31 de primaveri... Deschid cartea vieții și observ că fiecare poveste se încheie cu o așteptare... o așteptare de mai bine, de mai frumos, de mai mult. Și o nouă poveste începe cu fiecare așteptare a noastră (...)  A vibrat mereu în sufletul meu dorința de a transmite prin cântec bucuria în viețile și în inimile celor care mă ascultă, să mă fac apreciată și să fiu îndrăgită pentru ceea ce fac, pentru ceea ce sunt (...) Până acum povestea mea era cumva incompletă. A lipsit din viața mea profesională prezența unor adevărați profesioniști fără de care povestea unui album care să transmiă bucuria, dar și amarul, care să facă iubirea să vibreze, care să aline dorul și care să ne învețe să iubim viața, să prețuim sufletul, nu ar fi existat." a transmis Maria Constantin în mediul online.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro