A dat-o uitării pe Lorena! Dragoş de la "Mireasă pentru fiul meu", îndrăgostit nebuneşte de o puştoaică! Cine e tânăra care i-a furat inima

Dragos a format un cuplu cu Cornelia, in casa MPFM

Vestea că Dragoş şi Lorena, foşti concurenţi ai show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu", formează un cuplu a bucurat mii de fani din toate colţurile ţării, însă povestea lor de iubire n-a durat mult. Mai mult de atât, acesta şi-a îndreptat atenţia către o tânără de doar 23 de ani.

S-a înscris în competiţia iubirii cu dorinţa arzătoare de a-şi găsi sufletul pereche, însă relaţia dintre el şi Cornelia a fost una tumultuoasă, condimentată de multe scandaluri, astfel că s-a încheiat rapid. Luni de zile concurentul a stat într-un con de umbră, dar acum şochează.

Conform unei imagini postate pe reţelele de socializare, Dragoş are o nouă relaţie, iar "norocoasă" este Mihaela, o tânără de doar 23 de ani. Tânăra a fost cea care a anunţat că are un nou iubit, căci în cursul serii de marţi a postat pe Facebook o imagine în oglindă, în care apare alături de Dragoş.Dragoş a participat la "Mireasă pentru fiul meu" în primul sezon al show-ului matrimonial, atunci când a format un cuplu cu nimeni alta decât Cornelia. Vara trecută, el a fost surprins în ipostaze tandre alături de Lorena, câştigătoare a celui de-al doilea sezon al emisiunii difuzate de Antena 1.

Când nimeni nu se aştepta, Dragoş şi Lorena de la "Mireasă pentru fiul meu", au fost surprinşi împreună. Ce spune fostul concurent despre o posibilă idilă între el şi bruneta

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

Citeşte şi:

Toată lumea îi iubea când erau la "Mireasă pentru fiul meu"! După ce s-au logodit, cei doi şi-au spus "ADIO"

Se dă doamnă, dar este o îngălată! Imagini incredibile din casa părintească a unei concurente de la "Mireasă pentru fiul meu"!

Petru şi Cătălina, seară romantică! Se naşte o nouă idilă la "Mireasă pentru fiul meu"?


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro