A făcut-o grasă, dar acum şi-ar putea înghiţi vorbele! Cum a ajuns să arate adolescenta jignită de Mihaela Rădulescu

captuira PRO TV

A făcut-o grasă, dar acum şi-ar putea înghiţi vorbele! Crina Cătinean, tânăra jignită de Mihaela Rădulescu, a slăbit spectaculos şi s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.

Crina Cătinean, căreia Mihaela Rădulescu i-a trântit verde în faţă că este grasă, a slăbit spectaculos. În numai 6 luni, adolescenta a reuşit să scape de surplusul de kilograme şi s-a transformat într-o adevărată bombă sexy.Noua siluetă i-a dat încredere în ea, aşa că adolescenta a început să îmbrace ţinute provocatoare, arătând că se simte bine în pielea ei.Ştefania Oltean, fata împreună cu care a urcat pe scenă, a slăbit şi ea fapt ce arată că vorbele divei de Monaco au atins-o şi pe ea.

(foto: facebook)

Mihaela Rădulescu a stârnit un val de reproşuri în urmă cu şase luni, după ce a criticat o concurentă venită la preselecţii, să impresioneze juriul cu dansul său artistic. Deşi a trecut în etapa următoare, tânăra a fost criticată de Mihaela Rădulescu, care i-a recomandat să mai slăbească "cel puţin 5 kilograme" până la următoarea întâlnire în faţa juraţilor.

Citeşte şi:

Mihaela Rădulescu, faţă-n faţă cu tânăra căreia i-a spus să slăbească: "Ţi-am dat un sfat şi toată ţara mi-a sărit în cap"

Imagini fierbinţi cu gimnastele făcute praf de Mihaela Rădulescu în emisiunea "Românii au talent". Transformarea incredibilă a fetelor

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro