A făcut-o sugativă şi femeie uşoară, dar nu-i poartă pică! Mesajul emoţionant al Mădălinei Pamfile pentru Gigi Becali

Mădălina Pamfile a fost făcută albie de porci de Gigi Becali în perioada în care se iubea cu stelistul Gabi Matei, însă nu-i poartă pică. 

Chiar dacă a fost numită "femeie uşoară" sau "sugativă" de finanţatorul Stelei, fosta asistentă tv sare în apărarea latifundiarului care a fost trimis, ieri, după gratii, pentru 3 ani.

"Poate nu a fost cel mai drept sau mai sfânt dintre noi, dar nu merită să fie privat de libertate pentru niste terenuri şi alţii care sunt acuzaţi de omor sunt în libertate!", a scris Mădălina Pamfile pe site-ul personal de Facebook.

Gigi Becali a fost condamnat definitiv, ieri, de instanţa supremă la 3 ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN. Potrivit procurorilor, în perioada 1996-1999, în calitate de administrator al terenurilor domeniului proprietate publică a statului din zona Voluntari, MApN a efectuat două schimburi de terenuri cu Gigi Becali, suprafaţa totală cedată acestuia în urma celor două schimburi fiind de 28,89 hectare de teren arabil intravilan, schimburi ce au avut drept consecinţă prejudicierea statului român cu suma totală de 892.758 de dolari.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro