A fost criticată că s-a îngrăşat, aşa că a luat măsuri! Cum a slăbit Deea Maxer şase kilograme în mai puţin de două săptămâni

În ultima vreme, Deea Maxer făcuse o burtă care se vedea inestetic, aşa că a decis să ia măsuri şi să slăbească. Vedeta a dat şase kilograme jos în mai puţin de două săptămâni.

Deea Maxer nu a rămas indiferentă după ce a fost criticată că a luat proporţii. Vedeta a recunoscut că mănâncă foarte puţin, face sport şi ia pastile de slăbit.

"Am slăbit 6 kg. Am 53 de kg. Nu mănânc mai nimic. Un iaurt şi cam atât. Mai iau şi pastile de slăbit. Fac şi sport. vreau să ajung la 50 de kg", a declarat Deea Maxer, sâmbătă, la emisiunea "Star Matinal de Weekend" de la Antena Stars.

Mai mult, Deea Maxer a vorbit despre posibilitatea de a mai face un copil. "Eu am avut o perioadă în care mi se pusese pata pe făcut copii, dar Dinu mi-a zis că trebuie să mai aşteptăm", a mai spus vedeta.

Deea Maxer este soţia lui Dinu Maxer, împreună cu care are un băieţel în vârstă de 4 ani. Cei doi au un mariaj frumos ce durează de mai bine de zece ani.

A.B.

Foto: Captură Antena 1

Citeşte şi:

VIDEO / Deea Maxer dansează, dar la o burtă ca a ei nimeni nu visează

Deea şi Dinu Maxer, din nou părinţi? Mărturisirea care i-a dat de gol


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro