A fost finalizată autopsia lui Chester Bennington. Ce l-a determinat pe solistul Linkin Park să se sinucidă?

+3 click pentru
galerie

Nu a consumat droguri când s-a sinucis © Facebook

Chiar dacă nu a lăsat în urma sa un bilet de adio, Chester Bennington a lăsat multe întrebări în urma actului său de suicid. Acum, la 5 luni de la sinuciderea solistului Linkin Park, au fost făcute publice informaţii în ceea ce priveşte autopsia realizată de medici.

Autopsia scoate la iveală faptul căChester Bennington nu consumase droguri înainte să se sinucidă. Înainte să moară, cu aproximativ 1 luna, Chester le-a mărturisit prietenilor că se simte trist de mult timp, notează TMZ.

În incinta sa, autorităţile au găsit sticle de alcool, sticle aproape goale, ceea ce demonstrează faptul că solistului i-au fost găsite în sânge substanţe alcoolice.  

Regretatul solist era căsătorit și avea şase copii din două casnicii. Chester Bennington a fost abuzat sexual când era copil și a fost dependent de cocaină și metamfetamina ca adolescent.

Înainte să devină muzician, el a lucrat la un fast food și a admis că a încercat să se sinucidă în trecut şi că s-a confruntat cu depresia.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.G.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro