A fost ghid turistic, iar acum e cel mai arogant bărbat din showbiz! “Modestia este pentru proşti”

Incredibil, dar adevărat! Înainte de a ajunge unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de la noi, Mihalis a fost ghid turistic în Grecia. Artistul a dezvăluit acest lucru într-un interviu incendiar acordat în cadrul emisiunii „Star Chef”, difuzată, astăzi, de la 0ra 17:30, la Antena Stars.

“Pe vrmea studenţiei, am fost ghid turistic. Veneau românii şi îi plimbam, făceam circuit în Grecia. Am fost ghid între anii 1998 şi 2002”, a declarat Mihalis.

Ajuns celebru, cântăreţul a devenit unul dintre cei mai aroganţi artişti: “Nu sunt modest deloc! Consider că modestia este pentru proşti! Dacă nu-mi fac eu reclarmă, dacă nu mă promovez eu şi dacă nu spun eu ce minunat, ce extraordinar şi ce vreţi voi că sunt, cine să mă laude?”.

Mihalis a dezvăluit care este preocuparea lui numărul unu, atunci când nu se află pe scenă: “Cea mai tare distracţie a mea e să stau pe toate site-uri şi să caută avion de colo până colo, cât mai ieftin”.

“Când am bani, mă simt bine! Când nu am bani, e aşa frumos la mine acasă...Stau în pat, mă uit la televizor, vă văd pe voi… Am ce să fac”, a încheiat celebrul artist.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Pepe are de ce să fie mândru! Soția artistului a rezistat în fața celei mai mari ispite!

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Ghinion pentru Gina Pistol! Vedeta a ajuns pe mâinile medicilor, după vacanţa petrecută în Thailanda alături de Smiley!

A supravieţuit unui infarct

Mihalis a suferit un infarct la vârsta de 33 de ani, după ce a ţinut o dietă, dorind să scape de kilogramele în plus. „Am început să mă îngraş în al doilea an de facultate. Primisem o bursă în Grecia şi studiam acolo. Nu mi-am făcut atunci prea multe griji, astfel că pe la vârsta de 33 de ani m-am gândit să urmez o dietă serioasă. Mergeam la sală de trei ori pe săptămână, înot, judo, cycling. Tot ce puteam. Aveam o alimentaţie sănătoasă, însă lipseau proteinele. Mâncam multe salate. Nu mă odihneam, dormeam foarrte puţini pentru că munceam, iar seara cântam la diferite evenimente. După un concert susţinut în Cipru, imediat după ce am ieşit de pe scenă m-am prăbuşit la pământ. Făcusem infarct, însă medicii nu au vrut să îmi spună asta. Mi-au spus să mă duc de urgenţă la cardiologie. Făcusem infarct pe fond de stres şi oboseală”, a povestit, la Antena Stars, Mihalis.

Vedeţi interviul savuros acordat de Mihalis, astăzi, de la ora 17:30, la „Star Chef”, pe Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro