A fost răpită! Ce face Abhi atunci când află că soţia lui este în pericol de moarte

Concursul de dans a fost prilejul perfect pentru a o răpi pe Pragya, şi se pare că Vijai nu s-a dat bătut până când nu a reuşit acest lucru, soţia lui Abhi fiind din nou la un pas de noarte, de data aceatsa în mâinile altor răpitori.

Bunica o caută cu disperare pe Pragya, dar cum nu o găseşte, aceasta îl trimite pe Ronnie să o caute în locul ei. Ronnie nu are succes și îi spune bunicii că Pragya este de negăsit. Între timp, Vijay a răpit-o pe Pragya și o ascunde pe aceasta, arătându-i însă care ar fi modalitatea prin care o vor ucide, şi anume prin a-i da foc, la propunerea lui Ravan. Atunci când Pragya își recapătă cunoștința, ea descoperă că este prinsă în capcană. Va fi Pragya găsită la timp pentru a fi salvată?


Raj reușește să o lege pe Pragya și poartă cu ea o discuţie despre modul în care Abhi ar reacţiona când o va vedea că arde. Tanu este informată cu privire la planul pe care cei doi îl au cu Pragya. Între timp, toată lumea o așteaptă cu nerăbdare pe Pragya, iar Abhi simte că ceva nu este în regulă, Pragya fiind incapabilă să îi lase să aştepte. Va reuşi oare Abhi să o salveze pe Pragya?

Citeşte şi:

Pragya, din nou în pericol! Cine i-a pus gând rău şi cum vor să o elimine

Nici în timpul sarcinii nu se potoleşte! Tannu este tot mai înverşunată

Bătălia pentru inima lui Abhi continuă! Tanu şi Pragya au ajuns din nou la cuţite


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro