A fost sau nu Gabriela Cristea la mormântul celei care i-a dat viaţă? Dezvăluiri emoţionante făcute de "mama adoptivă"

Gabriela Cristea şi Paula Călimănescu, mama ei "adoptivă"

Are sau nu inima de piatră Gabriela Cristea? Aceasta este întrebarea pe care şi-a pus-o soţul ei, Marcel Toader, şi întreaga ţară, în 2010, în momentul în care mama vedetei s-a stins din viaţă fără ca Gabriela Cristea să-i implinească ultima dorinţă, aceea de a o vizita pe patul de moarte.
 
Astăzi, la aproape 3 ani de la scandalul iscat de refuzul Gabrielei de a-şi vedea mama înainte de moarte şi de a o conduce pe ultimul drum, Paula Crăciunescu, femeia căreia vedeta îi spune "mama adoptivă", a făcut dezvăluiri uluitoare în emisiunea "Acces direct".

"Gabriela a mers la mormântul mamei. Am rugat-o să merg cu ea la înmormântare şi a spus: 'Mă duc eu cu un buchet de flori, pentru că am eu ce să-i spun mamei la mormant, fără să ştie nimeni. S-a dus după înmormântarea mamei", a spus Paula Călimănescu.

Marcel Toader: "Nu cred că a fost"

Fostul partener de viaţă al vedetei, Marcel Toader, crede că aceasta a fost la mormântul mamei aşa cum "a mers" la spital sau înmormântare.

"Nu cred că a fost, ăsta e adevărul, nu cred!", a spus afaceristul la "Acces direct".facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro