A fost violat la 15 ani, iar de atunci nu vrea să mai audă de femei! Povestea INCREDIBILĂ de viaţa a unui celebru artist de la noi

A reuşit să îi şocheze pe toţi atunci când a recunoscut, public, că este gay, dar nimeni nu se aştepta ca prima lui experienţă sexuală să îl aducă în acest punct. Cristi din Banat a povestit, cu lux de amănunte, în exclusivitate pentru Spynews.ro, ce l-a făcut să refuze femeile în viaţa lui.

Nu s-a sfiit să vorbească deschis despre orientările lui sexuale, dar niciodată nu a adus vorba despre momentul în care s-a produs schimbarea, în totalitate. Totul până acum, iar declaraţiile sunt de-a dreptul halucinante. „Aveam 14-15 ani şi am mers într-o excursie la munte, cu mai mulţi prieteni. Acolo, ne-am pus pe distracţie şi am mers într-un club. Nu aveam toţi aceeaşi vârstă, iar prietenii mei mai mari, aveau o amică, de 35 de ani, care ne-a însoţit. Pe parcursul serii, a început să îmi facă avansuri, iar apoi m-a violat pur şi simplu”, a declarat Cristi din Banat.


Chiar dacă nu este o poveste cu care să se mândrească, sau de care să îşi aducă aminte cu plăcere, Cristi din Banat a încercat totuşi să facă un efort de memorie pentru a trage un semnal de alarmă. „Îmi aduc aminte cum femeia respectiva pur și simplu ne analiza. Era obsedată sexual şi voia doar băieţi tineri. Pentru ea era strict plăcere, pentru că făcea totul pe gratis. M-a prins singur în acel club şi m-a forţat să întreţinem relaţii sexuale. A fost cea mai urâtă experienţă din viaţa mea. Nu ştiu dacă atunci eram 100% atras doar de persoane de acelaşi sex, dar de atunci am refuzat femeile în viaţa mea”, a mai declarat artistul.

Citeşte şi:

VIDEO / Cristi din Banat, SCANDAL cu fostul iubit! "A spus că-i bagă un picior în stomac"

Cristi din Banat, circ în mijlocul străzii cu iubitul! Artistul şi-a ieşit complet din minţi

Cristi din Banat a trecut prin momente cumplite: "Nu pot să mai suport!" Artistul a trăit un incident care l-a marcat


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro