A fugit din ţară din cauza problemelor amoroase! Declaraţii exclusive ale unei foste ispite de la "Temptation Island- Insula Iubirii"

A cunoscut celebritatea după participarea la emisiunea „Temptation Island – Insula Iubirii”, iar după toate controversele pe care le-a creat acolo, a avut parte deo viaţă amoroasă destul de zbuciumată, de care se pare că s-a săturat. Cea mai controversată ispită de la „Temptation Island – Insula Iubirii” a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Spynews.ro.Sătul de tot ceea ce i s-a întâmplat după terminarea show-lui, Tomiţă Giurgea a „fugit” în vacanţă, dar nu oriunde, ci tocmai în Thailanda, ţara care l-a făcut celebru, dar şi locul unde a trăit cele mai intense momente.


Chiar dacă nu a reuşit să îşi găsească jumătatea, Tomi a avut parte de câteva experienţe amoroase, pe care orice bărbat ar fi invidios, care însă lui i-au lăsat o nelinişte de care acum încearcă să scape. „Am plecat în vacanţă în Thailanda, pentru că vreau să mă liniştesc. Am venit singur, pentru că s-au întâmplat prea multe lucruri în viata mea şi nu mă mai simt pregătit acum pentru o relaţie. Am venit în Thailanda pentru ca m-am îndrăgostit de ţara asta cât am fost în emisiune, dar şi de dragul amintirilor pe care le am aici", a declarat Tomi.

Plecarea în Thailanda se pare că îi face foarte bine, pentru că Tomi este mult mai relaxat, dar şi mai încrezător în ceea ce va urma după. "Nu caut nimic, dar simt că toate lucrurile se vor întâmpla atunci când este momentul. Sunt convins că totul va fi bine", a mai spus Tomi.

Citeşte şi:

Ispita... a fost ispitită! Tomi de la „Insula iubirii” renunţă la frumusețile României pentru cele exotice! Spynews.ro a aflat detalii incredibile din viața sex-simbolului

Tomi de la "Insula Iubirii", cu "bărbăţia" la vedere! Tânărul a uitat de inhibiţii şi s-a pozat în chiloţi

A făcut un gest macabru şi s-a lăudat cu el pe internet! Tomi de la "Insula Iubirii" şi-a îngrozit fanii: "Eşti infect!"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro