A început anul la spital! O vedetă de la noi, internată de urgență și băgată în perfuzii / Imagini EXCLUSIVE

+4 click pentru
galerie

Una dintre cele mai senzuale prezențe din lumea mondenă a trecut, de curând, prin clipe de groază. Mai exact, a ajuns, de urgență, la spital și medicii de acolo au decis să o pună, imediat, pe perfuzii.

”Epuizare fizică și psihică. Stat la pat, tratament obligatoriu, iar timp de câteva săptămâni trebuie să fiu ”cuminte” din cale afară”, spune Flore Salalidis, citându-i pe medicii care au tratat-o.
”Mă simțeam rău, abia mă mai mișcam, așa că am mers la spital, la urgențe. Acolo, după ce am stat să îmi vină rândul, când m-a văzut doctorul, a decis imediat să mă pună pe perfuzii. Mi-a spus că nu e de joacă, iar căderile de calciu pe care le am sunt cam dese și că ar trebui să mă odihnesc și să mănânc mai bine”, ne-a mai spus Flore Salalidis după ce a petrecut o seară pe patul de spital.


Mai mult decât atât, blondina este decisă să ducă acum o viață sănătoasă, faptul că a ajuns, pe perfuzii, de urgență, la spital, speriind-o foarte tare. ”Mai bine stau acasă, mă odihnesc mai mult, nu mai ies să îmi fac de cap. În ultima vreme, am exagerat, iar acum trebuie să iau vitamine și să mă țin departe de toate tentațiile. Mai ales că acum lucrez la un nou proiect și vreau să iasă totul perfect”, ne-a mai spus Flore Salalidis.
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro