VIDEO / A încercat 7 ani să aibă copii şi ...nimic! Cum a reacţionat soţul unei artiste celebre când a auzit că va devenit tătic

foto: facebook

A încercat 7 ani să aibă copii şi nimic! Una dintre cele mai apreciate artiste din perioada anilor '90 a mărturisit că a devenit mămică atunci când nimeni nu se mai aştepta, deşi medicii nu-i mai dăduseră nicio şansă.

Invitată în patoul emisiunii "Star Matinal", Sanda Ladoşi a mărturisit că este extrem de fericită că a reuşit să devină mămică. Artista a spus că a încercat 7 ani să aibă copii, însă fără succes. Mai mult decât atât, a spus că în ziua în care şi-a anunţat soţul că urmează să devină părinţi acesta a fost atât de surprins încât a întrebat-o dacă el este tatăl.

"Sunt un om care şi-a dorit copii de la 20 de ani. Timp de 7 ani am încercat să am copii. Am încercat tot ce era pe piaţă la momentul respectiv. Nu mergea nimic. Medicii nu-mi dădeau nicio şansă să devin mamă. Într-o zi, s-a întâmplat pur şi simplu şi a apărut Bogdan. Când m-am dus cu testul la soţul meu, mi-a zis: "Sigur e al meu?" Ioana a fost punct ochit, punct lovit. Bogdan este în clasa a III a, iar Ioana în clasa I. Ei îi place cartea, lui nu prea. Bogdan este mai sensibil sau cel puţin aşa îl simt eu", a declarat Sanda Ladoşi la "Star Matinal", de la Antena Stars.

(foto: facebook)

Aceasta a dezvăluit şi dorinţele cele mai aprinse, care-i ghidează viaţa: "Singurul lucru pe care mi-l doresc este să fie pace, să am sănătate şi să-mi pot creşte copiii aşa cum îmi doresc eu. Viaţa mea a rămas la fel de agitată ca înainte, dar sub alte forme. Nu puteai face la cote maxime această meserie şi să-mi şi educ copiii la fel de bine. M-am gândit că trebuie să-mi educ copiii. Acum, ei au mai crescut şi am mai mult timp. Această meserie e ca un al treilea copil, e foarte solicitantă.

Totodată, Ladoşi a spus că cei mici sunt centrul universului ei şi că le dedică tot timpul acestora.

"Am mai puţin timp pentru mine, pentru că eu iau copiii de la şcoală, îi duc la diverse activităţi. După-amiaza pentru mine practic nici nu există.Copiii mei au senzaţia că pe unul îl iubesc mai mult decât pe celălalt. dar, nu e adevărat. Eu consider că sunt o mamă un pic mai dură. Nu-mi lovesc copiii, dar încerc să-i învăţ că pentru a primi respect de la mine, trebuie să-mi dea respect. Nu prea le fac poftele. Cadourile sunt de ziua lor, de Moş Niculae şi de Moş Crăciun. În rest, nu există cadouri. Stările de depresie au de multe ori la bază greşelile părinţilor. Eu cred că depăşirea problemelor este baza, echilibrul. Dacă ţi s-a transmis echilibru, atunci îţi e şi ţie mai uşor să treci peste greutăţi", a mai spus artista.

Citeşte şi:

Vedetele, la munca de jos! Două dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi au trecut prin experienţa vieţii lor

Sanda Ladoşi, "mamă de împrumut" pentru o pereche de gemeni şi una de tripleţi - fraţi: "Eu mă descurc greu cu doi"

Imagini pe care nu credeam să le vedem vreodată! Cum a ajuns să arate o celebră cântăreaţă de la noi

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro