A înnebunit lumea? Un pampers folosit de fetiţa starletei Kim Kardashian, scos la licitaţie. O să te cruceşti când o să afli cât valorează

Nu mai este un secret pentru nimeni că familia Kardashian poate scoate bani din orice, însă asta e prea de tot. Un pampers folosit de fetiţa cuplului format din Kim Kardashian şi Kanye West a fost scos la licitaţie şi a ajuns să fie cotat la 12.000 de dolari.

Are doar 3 zile, dar deja produce bani! Fiica starletei Kim Kardashian se dovedeşte o mină de aur pentru familia ei. Un pampers folosit de micuţă a fost scos la licitaţie şi, vă vine sau nu să credeţi, mulţi doritări de bat pe el.

Ciudata licitaţie a fost organizată de afaceristul Leslie Gold, care nu este la prima ispravă de genul. Potrivit tmz.com, Gold a mai obținut 5.300 de dolari pe o mostră de piele de la Scarlett Johansson, 25.000 de dolari pe piatră eliminată de la rinichi de William Shatner, 5.001 dolari pe un test de sarcină folosit de Britney Spears şi 3.154 de dolari pe jumătatea de sandwich neconsumată de Justin Timberlake.

Foto: Hepta
 
 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro