A luat-o pe urmele Madonnei! O vedetă de la noi își schimbă religia ca să aibă... noroc în DRAGOSTE

Este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul autohton și, în ciuda faptului că reușește să atragă toate privirile bărbaților, nu se poate lăuda cu prea mare noroc în dragoste. Ci, chiar dimpotrivă... Așa că, de curând, a luat o decizie radicală cu privire la credința ei, fiind convinsă că, astfel, își va schimba și ”norocul”.

Raluca Macovei, căci despre ea este vorba, a luat o decizie fără precedent în lumea showbiz-ului românesc. Mai exact, botezată încă din fragedă pruncie ca ”ortodox”, bruneta a luat decizia să renunțe la credința strămoșească și să ”treacă” la o altă religie. Mai exact, este vorba de religia pe care au îmbrățișat-o vedete de calibru din întreaga lume, una dintre reprezentatele de seamă ale credinței cu pricina fiind Madonna.
”Voi trece la o altă religie, la Kaballa. Da, m-au impresionat învățăturile și simt că așa se va schimba viața mea. Știu că pare ciudat, dar nu este, practicile Kaballa mă liniștesc și îmi dau puterea să mă concentrez în alte direcții. Și, cine știe, talismanele pe care le voi purta îmi vor aduce noroc și în dragoste”, ne-a spus, în exclusivitate, Raluca Macovei.
De-a lungul timpului, Raluca a fost curtată de bărbați care mai de care mai celebri, fotbaliști și cântăreți, dar, din păcate pentru ea, niciuna dintre relațiile cu pricina nu au durat prea mult, bruneta fiind, conform spuselor sale, în căutarea unui bărbat care să i se potrivească ca ”o mănușă”.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro