A luat-o razna din cauza banilor! Ce a făcut Andrei Versace de nervi

+3 click pentru
galerie

Controversatul „băiat de bani gata” care nu ratează nicio ocazie să se fălească cu viaţa de huzur pe care o duce a fost lovit de ghinion. Andrei Versace a luat-o razna, după ce a pierdut o sumă de-a dreptul colosală la pariuri.

Andrei Versace, unul dintre cele mai colorate personaje din showbiz-ul românesc, a reuşit să-şi şocheze prietenii cu gestul său. Recent, controversatul „băiat de bani gata” a fost lovit de ghinion. „Regele fiţelor” a reuşit performanţa de a pierde la pariuri o sumă frumuşică, la care mulţi dintre români doar visează.  

În momentul în care a conştienţizat că portofelul lui este mai „subţire” cu 6.000 de lei, tânărul crai de Dorobanţi a luat-o razna de nervi şi a recurs la un gest ce cu siguranţă i-a lăsat cu gura căscată pe toţi apropiaţii lui. Concret, Andrei Versace a mâncat de nervi biletul de pariuri. 

„Nu pot să cred ce ghinionist am fost. De nervi, nu m-am mai putut abţine şi am mâncat biletul. M-am ofticat aşa tare încât, pur şi simplu, am turbat de furie”, ne-a declarat Andrei Versace. 

În altă ordine de idei, Andrei Versace nu este la prima ispravă de genul acesta. În luna decembrie a anului trecut, „Regele fiţelor” a comis-o grav de tot într-un cazino din Bucureşti, acolo unde tânărul de bani gata a făcut praf o sumă din trei zerouri. Într-o singură noapte petrecută la păcănele, controversatul personaj din showbiz-ul autohton a spart nici mai mult, nici mai puţin de 12.000 de euro.  

Andrei Versace a devenit celebru datorită postărilor sale de pe reţelele de socializare în care îşi etalează cele mai scumpe achiziţii şi se laudă cu cele mai noi cuceriri. Versace nu ratează nicio ocazie de a ieşi în evidenţă, fiind motivat şi de faptul că are foarte mulţi admiratori pe site-urile de socializare. Mai mult, expresii ca "pe barosăneală", "corespunzătoare" şi "corectă" au devenit deja virale pe internet.   

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro