VIDEO / A luptat până aproape de final s-o cucerească pe Cruduţa, dar alta i-a furat inima! Cum şi-a cunoscut iubita Edy de la "Burlăciţa"

A luptat până aproape de final să-i cucerească inima Danielei Crudu, însă alta i-a luat minţile! Edy de la "Burlăciţa" a povestit modul inedit în care şi-a cunoscut noua iubită.

Invitat în platoul emisiunii "Star Matinal", Edy, unul dintre foştii concurenţi de la "Burlăciţa", a mărturisit că i-a plăcut foarte mult de Daniela Crudu, însă nu a fost să fie o poveste de dragoste între ei.

Nu a reuşit să o ia pe Daniela, dar şi-a găsit iubirea în altă parte! Edy a povestit că şi-a cunoscut actuala iubită la pensiunea pe care o administrează, aceasta venind să caute cazare.

"Nu ştiu unde am picat. Cred că cel mai bine ar fi s-o întrebăm pe ea. Nu am suferit din dragoste. "Burlăcita" mi s-a părut o experienţă interesantă. Mie mi-a plăcut de Daniela întotdeauna. Nu puteai să intri în competiţie cu toţi concurenţii. Eu chiar am fost eu până la capăt. Câteodată eram mai retras, alteori mai activ. Când am cunoscut-o pe Daniela la emisiune am uitat şi ce culoare avea rochie. Aveam emoţii. Apoi, ne-am cunoscut şi ne-am împrietenit. Băieţii îmi reproşeau mereu că sunt mereu lângă Daniela. Nu regret nimic din ce am făcut. Pe lângă toate astea, mi-am promovat şi afacerea, zona din care vin. Nu ştiam în ce m-am băgat, însă a fost frumos. Nu pot să-i fac o declaraţie, însă îi pot spune că o admir pentru ce a făcut şi ce face. E o fată descurcăreaţă. E o relaţie nouă. Eram în volieră la porumbei. Făceam vaccinul la porumbei, când a venit o domnişoară să ceară cazare. Eu i-am spus că nu avem camere, dar uitându-mă la ea de la spate mi s-a părut ceva interesant. Am cazat-o în altă parte, dar i-am cerut numărul de telefon să o sun să se mute la mine dacă se eliberează camere. Şi aşa ne-am cunoscut", a declarat Edy de la "Burlăciţa" la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Cruduţa a confirmat şi ea că a avut o relaţie de prietenie frumoasă cu tânărul, însă aceasta nu a evoluat în ceva mai mult: "S-a rupt lanţul de iubire. Mi-a plăcut foarte, foarte mult de el, mai ales că este un băiat foarte inteligent, care mi-a dat şi foarte multe sfaturi. Nu ştiu ce s-a întâmplat, i-a luat-o altul înainte. Eram sigură că cu el nu o să mor de foame, pentru că are o pensiune de la A la Z. Edy era câteodată prea liniştit pentru mine. Îmi plac gentelmanii, să-mi facă declaraţii".

Pe Daniela Crudu o puteţi urmări în rolul "Burlăciţei" în fiecare duminică, de la ora 23:00, la Antena 1.

Citeşte şi:

Bianca Drăguşanu, veste-bombă despre Daniela Crudu: "Se căsătoreşte. Eu şi Victor vom fi naşii ei, mai mult ca sigur!"

VIDEO / Daniela Crudu, CĂZĂTURĂ pe cinste: "Trebuie să intru în reparaţii!"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro